U OBŽ novopozitivne četiri osobe: Zanimanje građana za cijepljenje bez prethodne najave puno je veće nego prošlog vikenda

- PROMO -

U zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 182 uzorka od kojih je četiri bilo pozitivno na koronavirus.

U Općoj županijskoj bolnici Našice na bolničkom liječenju nalaze se 4 osobe dok je KBC Osijek i dalje bez Covid pacijenata. Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazi 266 osoba.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i ovoga je vikenda organizirao cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja na punktu u Sportskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku.

Cijepljenje se provodi cjepivima Moderna i Jonsson, a na cijepljenje mogu doći samo osobe koje se cijepe prvi puta.

Kako je jučer (subota) za medije istaknula doktorica Renata Begović Babić iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, zanimanje građana puno je veće nego prošloga vikenda, a zanimanje je podjednako za obje vrste cjepiva.

-Drago nam je da su se sugrađani odazvali na naše apele – rekla je doktorica Begović Babić istaknuvši kako cjepiva ima dovoljno, a bez najave cijepiti se može još danas (nedjelja) u terminima od 8 do 13 i od 14 do 19 sati.

(www.icv.hr, tj)

Povezane vijesti

Skip to content