FOTO No Limit minimalno poražen od Bilogore, četiri pogotka Vukalovića u pobjedi Munje, Botić “odveo” Sveti Đurađ do drugog kruga

Proteklog vikenda odigrani su susreti 1. kola Županijskog nogometnog kupa.

Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice pobijedila je na gostovanju No Limit TVIN 3:2. Dva zgoditka za pobjednike postigao je Marko Korenički, a jednom je precizan bio Siniša Vlaisavljević. Dvostruki strijelac za No Limit TVIN bio je Tomislav Filipović.

Omladinac je u Koriji pobijedio Dinamo iz Kapele Dvora 2:1. Pogotke za Omladinac postigli su Filip Jeličić i Marko Šandrk, a za Dinamo je precizan bio Mirko Iličić.

Lukač 05 je s 3:0 savladao Turnašicu. Dva pogotka je postigao Josip Šoštar, a jednog Domagoj Pakšec.

IMG 7863 Custom

Sokol je na Jelavu sa 7:1 bio bolji od domaćeg Turanovca. Pogotke za goste postigli su Ivan Biondić i Josip Lanšćak po dva, te Karlo Draganić, Mateo Pšihistal i Tomislav Kožnjak po jednog. Za domaću momčad strijelac je bio Mihael Taušan.

Croatia iz Grabrovnice je također sa 7:1 pobijedila Branu u Bačevcu. Tri zgoditka za Croatiju je postigao Silvio Balič, dva Mario Barčan, a po jednog Marko Slavić i Samuel Spudić, dok je za domaću momčad strijelac bio Igor Miota.

U Sedlarici je Mladost iz Vukosavljevice pobijedila domaći Aršanj 4:3. Za Aršanj precizni su bili Sandi Ivanović, Hrvoje Filipović i Branko Rašeta, a za Mladost Mateo Nemčec, Valentino Škvarić, Mario Đeri i Franjo Trupina.

IMG 7848 Custom

Dinamo iz Josipova je s 5:0 svladao Kozice. Strijelci su bili Matija Matić, Danijel Kolomaz, Milenko Beneš, Zlatko Karafa i Matija Mikić.

Munja je u Velikom Rastovcu sa 6:1 svladala Vašku. Četiri zgoditka za Munju je postigao Toni Vukalović, a po jednom su se u strijelce upisali Josip Vida i Marko Špoljarić, dok je jedini strijelac za goste bio Nenad Matišić.

Otrovanec je na svom travnjaku s 4:2 bio bolji od Kladara. Tri pogotka za domaću momčad postigao je Selvir Gjanić, a jednog Marko Živko, dok su pogotke za goste postigli Dominik Maresić i Antun Hodak.

IMG 7856 Custom

Drava iz Terezinog Polja bila je uvjerljiva u Brezovici gdje je pobijedila Staru Brezovicu 7:0. Strijelci su bili Toni Margetić dva puta te Ilija Trivanović, Antonio Paulović, Ivan Mareković i Nikola Zalović po jednom, dok je jednom domaću mrežu pogodio igrač Stare Brezovice Renato Bosanac.

Najuvjerljiviji je bio Podravec iz Dinjevca koji je u Grabrovnci pobijedio Plave iz Jugovog Polja 8:1. Za domaću momčad po dva puta su strijelci bili Ivan Rastovski, Antonio Erhatić i David Blatarić, jednom su gostujuću mrežu pogodili Dario Erhatić i David Kvesić, dok je jedini pogodak za goste postigao Dominik Kralj.

IMG 7852 Custom

Ćeralije su u Gornjem Miholjcu pobijedile Miholjac 2:1. Strijelci za goste su bili Dario Jozić i Luka Nikolić, dok je za domaću momčad precizan bio Marijo Klement.

Mladost 1930. iz Čađavice bila je bolja od Meljana 3:1. Meljani su poveli zgoditkom Davida Krpačića, a gosti iz Čađavice su preokrenuli rezultat s dva pogotka Darija Cara i jednim Andreja Puškadije.

Zrinski iz Nove Bukovice s 1:0 je pobijedio Orešac na njegovom terenu pogotkom Mateja Šimeka.

DOŠK iz Dolaca je s 9:0 protutnjao kroz Novake gdje je pobijedio domaći Slavonac. Četiri zgoditka postigao je Matija Zeman, po dva puta strijelci su bili Marin i Marijan Velić, a jednom je domaću mrežu pogodio Antonio Čapo.

IMG 7838 scaled

Grabić je s 4:2 svladao Standard iz Nove Šarovke. Dva pogotka postigao je Marko Grgić, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Mihael Tomašević i Tomislav Vukovski. Strijelac za Standard je bio Tin Tušek.

Mladost je u Bakiću pobijedila Krčevinu iz Čađavačkog Luga 4:3. U utakmici su gosti tri puta bili u prednosti, da bi na kraju pobijedila domaća momčad. Strijelci za Mladost su bili Nikola Carević, Ivan Brdarić, Mateo i Kristijan Budimir, dok su pogotke za krčevinu postigli Branko Karamarković i Matija Dunković te domaći igrač Matija Gorenac.

IMG 7850 Custom

Najuzbudljivije je bilo u Dugom Selu u susretu između Sloge i Svetog Đurađa. Domaća Sloga dva je puta bila u prednosti zgodicima Ronalda Jagice i Igora Praje. Gosti su poravnali preko Ivana Ćavarušića i Frana Moslavca.  U posljednjih desetak minuta domaći su imali nekoliko izglednih prilika za pogodak, no vratar Botić sačuvao je svoju mrežu. U posljednjim trenucima Botić je skrivio kazneni udarac, nakon toga obranio udarac Ronalda Jagice, odveo svoju momčad do jedanaesteraca, obranio još jedan jedanaesterac, te postigao jedan od pogodaka. Sveti Đurađ slavio je tako ukupnim rezultatom 6:5.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content