KAD ZABAVA POĐE PO KRIVU Muškarac (52) tijekom proslave propucao kolegu (47) u obje potkoljenice

U Pitomači se u noći sa subote, 21. kolovoza na nedjelju, 22. kolovoza dogodila nesreća u kojoj je muškarac (47) zadobio teške tjelesne ozljede i gotovo ostao bez nogu i to na privatnoj zabavi koja je prema svemu sudeći otišla u potpuno krivom smjeru.

Kako kažu naši izvori, društvo iz Podravskih Sesveta u unajmljenom prostoru navodno je uživalo tijekom svoje zabave, kad je u jednom trenu na zabavu je stigao i nepozvan gost, muškarac (47). Nije poznato kako je točno došlo do pucnjave, no zabava je pošla u krivom smjeru kad je muškarac (47) propucan od strane vlasnika objekta (52). Što je prethodilo ovom scenariju, još uvijek je misterij jer je, kako neslužbeno doznajemo, događaju kumovao alkohol, zbog čega je teško složiti sve elemente ovog teškog događaja. 

Muškarac (52) koji je propucao kolegu je, neslužbeno doznajemo, lovac. Što se točno dogodilo da je u jednom trenu uzeo sačmaricu u ruke i prostrijelio kolegu kojeg poznaje, i danas, dva dana nakon događaja, još uvijek je nejasno. Naime, nakon propucavanja, muškarac (52) je sam dovezao ranjenog kolegu u ambulantu u Pitomači, a obojica su bila u vidno alkoholiziranom stanju. Zbog težine ozljeda, ranjeni muškarac odmah je prevezen u virovitičku Opću bolnicu, gdje su mu liječnici pružili pomoć. Nakon dojave policiji, krenula je  potraga za počiniteljem koji je ubrzo pronađen i nad kojim je provedena krim istraga.

Policija je na naš upit o događaju izvijestila kako je: “jučer, 22. kolovoza oko 01 sat u naselju Pitomača, uporabom vatrenog oružja, došlo do ozljeđivanja muškarca u dobi od 47 – godina. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 52 – godišnjak (bio pod utjecajem alkohola) iz neutvrđenih razloga ispalio najmanje jedan hitac iz vatrenog oružja u smjeru 47 – godišnjaka, od kojih je jedan hitac nanio teške tjelesne ozljede 47 – godišnjaku u predjelu potkoljenice obje noge, nakon čega je isti zatražio liječničku pomoć u Ambulanti u Pitomači (bio pod utjecajem alkohola), te je zatim vozilom hitne pomoći prevezen u OB Virovitica. Nakon kriminalističkog istraživanja, 52 – godišnjak je zbog postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda iz čl. 118 st. 1 KZRH, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU virovitičko-podravske.”

Slagalica ovog zanimljivog događaja očito će se još stvarati u narednim danima. (www.icv.hr)

 

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content