Matija Zeman, Antonio Čapo i Marko Čandrlja zdenačku Slogu zamijenili DOŠK-om: Boris Cabicar pristigao iz čađavačke Mladosti

Trećeplasirana momčad prošlogodišnjeg natjecanja u 2. ŽNL Istok, DOŠK iz Dolaca, u svoje je redove doveo nekoliko pojačanja prije početka nove sezone. 

Prvi od njih je Matija Zeman kojeg smo prošle godine pratili i u juniorkom natjecanju, a posebnu pozornost na sebe je skrenuo nakon utakmice 13. kola kada se protiv Dinama iz Četekovca u listu strijelaca upisao čak deset puta. Matija se ovim transferom vratio u svoj matični klub u kojem je napravio prve nogometne korake, budući da je njihov član bio od 2009. do 2011. godine. Nakon toga u dva je navrata igrao za orahovački Papuk i FEŠK iz Feričanaca, vratio se u Dolce 2018., pa još jednom 2019. godine, a između toga nastupio je za Slogu iz koje dolazi u redove županijskog drugoligaša.

Antonio Čapo također dolazi iz Sloge kojoj je pristupio u veljači prošle godine. Prvu registraciju stekao je u Munji iz Velikog Rastovca, a prije dolaska u DOŠK nastupao je još za FEŠK iz Feričanaca. Osamnaestogodišnji Marko Čandrlja također je povratnik u svoj matični klub. Osim za DOŠK, u dva je navrata nastupao za orahovački Papuk te zdenačku Slogu u koju je došao prije nepunih godinu dana.

Candrlja

Posljednje pojačanje stiže iz čađavačke Mladosti. Boris Cabicar u svojoj je karijeri promijenio desetak klubova, a sve je krenulo iz Papuka. Godinu dana nakon odlaska iz Orahovice nastupao je za DOŠK i Mladost iz Čačinaca, dok se u matični klub vraćao 2010. i 2011. godine. 2012. priključio se Slogi iz Podgorača, kasnije se još okušao u Breziku, Kućancima, Munji iz Velikog Rastovca i Slogi iz Zdenaca, a nakon toga pola je godine proveo u Papuku. 2019. odlazi u Crnac, dok je posljednji klub za koji je nastupio prije dolaska u Dolce bila već spomenuta Mladost iz Čađavice.

DOŠK će ovim transferima zasigurno postati jedan od glavnih pretendenata na naslov prvaka koji je prošle godine uzela nedodirljiva momčad Crnca s 12 bodova prednosti.

(www.icv.hr, mra, foto: NK DOŠK, Dolci)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content