Održana skupština Udruge umirovljenika MO Golo Brdo: Za novog predsjednika izabran Željko Dolenčić

U obnovljenom društvenom domu u virovitičkom prigradskom naselja Golom Brdu održana je izvještajno – izborna skupština Udruge umirovljenika mjesnog odbora Golo Brdo. Skupštinu je otvorio dosadašnji dopredsjednik Udruge Željko Dolenčić, budući da je dosadašnji predsjednik Josip Blažević nedavno tragično preminuo.

Podnesena su izvješće o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora, koja su jednoglasno usvojena. Za ovu godinu planirana su redovita okupljanja i druženja, koliko ih omoguće epidemiološke mjere, odlasci na izlete u toplice i hodočašća te obilazak starijih i nemoćnih članova. Plan rada i financijski plan za 2021. godinu usvojeni su jednoglasno.

Za novog predsjednika Udruge umirovljenika mjesnog odbora Golo Brdo izabiran je Željko Dolenčić, a za dopredsjednika Damir Barčanac, dok su za nove članove Izvršnog odbora izabrani Ivo Kovač i Roza Konrad.

Skupštinu su pozdravili predstavnici gostujući umirovljeničkih udruga, predsjednik Matice umirovljeničkih udruga Virovitičko – podravske županije Antun Han i zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek – Golinac.

Nakon skupštine položene su bukete i upaljeni lampioni na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, uz društveni dom u Golom Brdu te na posljednje počivalište nedavno preminulog predsjednika Josipa Blaževića na virovitičkom gradskom groblju.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content