OPĆINSKI DERBI U SUHOPOLJU Pripremnu utakmicu na stadionu Park sutra će odigrati Suhopolje i Borova

U sklopu proslave Dana općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe, na suhopoljskom stadionu Park odigrat će se ”mali” općinski derbi.

Domaća momčad, koja je u srijedu remizirala s Podravcem iz Virja, u novoj će pripremnoj utakmici, ususret početku četvrtoligaške sezone, dočekati ”susjednu” Borovu.

– Čestitam dečkima na odlično odigranoj utakmici u kojoj smo bez zamjena odradili svih 90 minuta protiv jednog vrlo dobrog trećeligaša. Na početku utakmice, u uvodnih 20 minuta još smo se tražili i mijenjali formaciju zbog izostanka devetorice igrača, trudili smo se svi zajedno, borili, napadali i u konačnici smo mogli doći do pobjede- rekao je Spudić nakon posljednje utakmice i dodao.

– Žao mi je jedino što nije bilo cijele momčadi ili barem više igrača budući da nam je ovo posljednja pripremna utakmica protiv jednog kvalitetnog suparnika, ali što je tu je. Pred nama je sada općinski derbi protiv Borove koji će se odigrati povodom Dana općine i blagdana Velike Gospe– dodao je.

I dalje, zbog ozljeda te privatnih i poslovnih obveza, Spudić ne može računati na kompletan sastav, a sutrašnja utakmica bit će jedna od posljednjih prije početka sezone.

Susret između Suhopolja i Borove na rasporedu je sutra (subota) od 18 sati.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content