2. ŽNL ISTOK Zrinski i Standard traže nastavak pobjedničkog niza, Krčevina i Mladost iz Bakića i dalje bez bodova u novoj sezoni

Ovog vikenda na rasporedu su susreti 4. kola drugih županijskih nogometnih liga.

Pobjednički niz u skupini Istok pokušat će nastaviti nogometaši Zrinskog i Standarda koji su u prva tri kola upisali isto toliko pobjeda, ali pred njima neće biti lak zadatak. Zrinski će na svom terenu u Novoj Bukovici dočekati trećeplasirani Dinamo iz Josipova, trenutno najbolji napad lige koji je u tri kola postigao čak 16 pogodaka. Standard će s druge strane na gostovanje u Grabić kod istoimene, petoplasirane momčadi prvenstva, koja za sada ima četiri boda odnosno po jednu pobjedu, poraz i neriješen rezultat.

Ćeralije će u jedinom današnjem (subota) susretu na svom terenu dočekati Krčevinu koja nakon prošlogodišnjeg naslova prvaka u 3. ŽNL Istok još uvijek nije uspjela doći do prvih bodova u drugoligaškom društvu. Jedan od razloga za lošije rezultate u novoj natjecateljskoj godini zasigurno ”leži” i u brojnim odlascima na kraju prošle sezone kada je Krčevina ostala bez nekoliko standardnih prvotimaca. Ćeralije, koje trenutno imaju imaju četiri boda, tražit će što skoriji povratak u viši rang natjecanja bez kojeg su ostali zbog nedovoljnog, 14. mjesta iz prošle sezone, a trenutno za vodećom dvojkom zaostaju pet bodova.

Istu sudbinu kao i Ćeralije doživjela je Mladost iz Čađavice koja je također napustila najviši rang županijskog nogometa. U novom će kolu kao domaćin u Čađavačkom Lugu dočekati Munju iz Velikog Rastovca, a obje momčadi trenutno imaju tri boda do kojih su došli u prvoj utakmici nove sezone. Mladost je na domaćem terenu bila bolja od Grabića s minimalnih 1:0, dok je Munja s visokih 8:0 slavila protiv Mladosti iz Bakića.

Upravo će bakićka Mladost tražiti prve bodove u novoj sezoni. U sklopu 4. kola na svom će terenu dočekati DOŠK iz Dolaca koji se trenutno nalazi na visokom četvrtom mjestu. Mladost će osim bodova pokušati doći i do prvog pogotka, budući da su nakon tri kola prikovani na dno s gol razlikom 0:19.

2. ŽNL Istok
4. kolo:

Ćeralije – Krčevina (subota, 25. rujna od 16 sati, Ćeralije)
Mladost (B) – DOŠK (nedjelja, 26. rujna od 16 sati, Bakić)
Grabić – Standard (nedjelja, 26. rujna od 16 sati, Grabić)
Zrniski (NB) – Dinamo (J) (nedjelja, 26. rujna od 16 sati, Nova Bukovica)
Mladost 1930. (Čađ) – Munja (nedjelja, 26. rujna od 16 sati, Čađavački Lug)

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content