2. ŽNL ZAPAD Sokol u Grabrovnici traži iskupljenje za domaći poraz, Sveti Đurađ dočekuje prošlosezonskog prvaka iz Špišić Bukovice

Prvo kolo 2. županijske nogometne lige Zapad donijelo je niz neočekivanih rezultata, zato ne isključujemo mogućnost da se i ove nedjelje to može ponoviti.

Prvu utakmicu drugog kola jučer (subota) su odigrali Lukač 05 i Mladost iz Vukosavljevice. Slavio je favorizirani domaćin s minimalnih 2:1.

Ostale se utakmice igraju danas u 16 sati i 30 minuta.

Probuđena Croatia na svom terenu u Grabrovnici dočekuje milanovački Sokol, koji će se prilično nekompletan pokušati iskupiti za domaći poraz od Mladosti.

Drava je favorit na svom terenu u Terezinom Polju u susretu s Kladarama, koje će u gostima htjeti nadoknaditi izgubljeno na svom terenu od Croatije.

Sveti Đurađ će imati priliku isprati “gorak okus” nakon gostujućeg potopa od Podravca iz Dinjevca na svom terenu u utakmici s Bilogorom 1947. iz Špišić Bukovice, koja će težiti nastavku dobrih rezultata.

U Kapeli Dvoru domaći Dinamo pod svaku cijenu želi pobijediti Podravec. Dinjevčani su prošle nedjelje pokazali, da se iako su novaci u ligi, na njih mora ozbiljno računati.

Sve u svemu, očekuje nas pet zanimljivih i uzbudljivih utakmica.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content