3. ŽNL Danas su na rasporedu tri susreta: Omladinac dočekuje drugoplasiranu Slogu, Vaška putuje u Gornji Miholjac

Pred županijskim trećeligašima ovog su vikenda susreti 4. kola.

U skupini Zapad danas se igraju dva dvoboja. Četvrtoplasirani Omladinac u Koriji će dočekati drugoplasiranu Slogu iz Dugog Sela koja je do sada, u tri odigrana susreta, upisala dvije pobjede i poraz. Domaća momčad s druge strane traži nastavak pobjedničkog niza kojeg su započeli u utakmicama protiv No Limit TVIN-a i Otrovanca što im je, uz utakmicu manje, bilo dovoljno za maksimalnih šest bodova.

Upravo će No Limit TVIN i Otrovanec u Virovitici odigrati međusobni susret. Gosti će u ovom kolu tražiti prve ovosezonske bodove, dok će No Limit tražiti bodove za priključak vodećim momčadima. U preostalom susretu kola Stara Brezovica će sutra na svom terenu ugostiti posljednjeplasiranu momčad Turanovca.

3. ŽNL Zapad
4. kolo:

Omladinac – Sloga (DS) (subota, 25. rujna od 16 sati, Korija)
No Limit TVIN – Otrovanec (subota, 25. rujna od 16 sati, Virovitica)
St. Brezovica – Turanovac (nedjelja, 26. rujna od 16 sati, Stara Brezovica)

Skupina Istok također će danas ponuditi jedan dvoboj. Novi ligaški član, Miholjac, na svom će terenu ugostiti trećeplasiranu Vašku koja je u dva odigrana susreta upisala jednu pobjedu i poraz. Miholjac je trenutno na predzadnjem mjestu prvenstvene ljestvice s jednim osvojenim bodom. Posljednji Slavonac, koji je u prošlom kolu pretrpio tažak poraz u Orešcu, sutra će dočekati Plave iz Jugovog Polja, dok će vodeći Orešac na gostovanje u Donje Meljane.

3. ŽNL Istok
4. kolo:

Miholjac – Vaška (subota, 25. rujna od 16 sati, Gornji Miholjac)
Meljani – Orešac (nedjelja, 26. rujna od 10 sati, Donji Meljani)
Slavonac – Plavi (nedjelja, 26. rujna od 10 sati, Novaki)

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content