3. ŽNL ISTOK Odigrane samo dvije utakmice: Ivan Jugović postigao hattrick, Orešac pobjedom na prvo mjesto

U sklopu drugog kola 3. županijske nogometne lige Istok odigrane su samo dvije utakmice, u kojima su se sastali Kozice i Orešac, odnosno Meljani i Miholjac.

Vrlo efikasno bilo je u Kozicama, gdje su gledatelji vidjeli čak osam pogodaka. Gosti iz Orešca nadigrali su domaću momčad rezultatom 5:3. Trostruki strijelac u redovima gostiju bio je Ivan Jugović (25′, 31′, 75′), a po jedan pogodak postigli su Matej Nemet (20′) i Filip Kojadin (35′). U redovima domaćina precizni su bili Goran Hetrih u 39. minuti, Boris Zagorac u 55. i Josip Hetrih u 82. minuti. Da je ovo bila izuzetno “borbena” utakmica, dokaz je čak sedam žutih kartona (tri u redovima domaće i četiri u redovima gostujuće momčadi), te jedno isključenje u momčadi Orešca.

U drugoj utakmici snage su odmjerili Meljani iz Donjih Meljana i Miholjac iz Gornjeg Miholjca. Gosti su poveli s dva zgoditka Ivana Mlinarića u 16. i 60. minuti. Ostatak susreta pripao je domaćinu koji golovima Alena Marovića u 62. te Zorana Maina u 66. i Davida Krpačića u 83. minuti dolazi do preokreta i konačnih 3:2. U ovoj smo utakmici također vidjeli sedam žutih kartona, po tri u domaćim i četiri u gostujućim redovima.

Treći susret, koji je trebao biti odigran u Novakima između domaćeg Slavonca i Vaške, dogovorom klubova je odgođen i bit će odigran naknadno.

(www.icv.hr, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content