KINO SLATINA Ovog vikenda pogledajte “Mali šef: Obiteljski posao”, “Kraljice kupona” i “Iza rešetaka”

blank

Kino Slatina vam i ovog vikenda donosi odlične naslove!

MALI ŠEF: OBITELJSKI POSAO – SINK
-animirani

Petak, 24.09. u 17:00
Subota, 25.09. u 17:00
Nedjelja, 26.09. u 17:00

U nastavku DreamWorks-ove hit animirane komedije, braća Templeton – Tim (originalni glas daje James Marsden) i njegov mlađi brat Ted (originalni glas daje Alec Baldwin) – odrasli su ljudi te su se udaljili jedan od drugoga. Tim je oženjen, postao je otac i prava kućanica. Ted je šef u velikom investicijskom fondu. U njihov život ulazi novi Mali šef s revolucionarnim I can stavom koji će ih ponovo spojiti i pokrenuti novi obiteljski posao. Tim i njegova žena, Carol (originalni glas daje Eva Longoria) koja je šef u kući, žive u predgrađu sa super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabithom (originalni glas daje Ariana Greenblatt), i pre slatkom bebom Tinom (originalni glas daje Amy Sedaris). Tabitha, koja je prva u svom razredu na Acorn Centru za obrazovanje mladih, idealizira ujaka Teda i želi postati kao on, ali Tim se boji da radi previše te da će izgubiti normalno djetinjstvo i odrastanje. Kada Tina otkriva da je u biti tajni agent za BabyCorp na misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabithine škole i njezinog mističnog osnivača Dr. Erwina Armstronga (originalni glas daje Jeff Goldbum), obitelj Templeton se ujedinjuje na neočekivani način, te ponovo shvaća smisao prave obitelji i onoga što je u životu važno.

Cijena ulaznice: 20 kuna

KRALJICE KUPONA
-komedija

Petak, 24.09. u 19:00
Subota, 25.09. u 19:00
Nedjelja, 26.09. u 19:00

Radnja je temeljena na istinitoj priči o najvećoj prevari krivotvorenim kuponima u povijesti SAD-a. Kristen Bell je u ulozi nezadovoljne domaćice iz prigradskog naselja koja radi na “poduzetničkom” projektu osnivanja ilegalnog kluba s kuponima kojim ona i njezini partneri varaju velike prehrambene i ostale kompanije, dok štede milijune dolara članovima kluba.

Cijena ulaznice: 25 kuna

IZA REŠETAKA
-akcija, triler

Petak, 24.09. u 21:00
Subota, 25.09. u 21:00
Nedjelja, 26.09. u 21:00

Priča prati lukavog prevaranta koji bježi od plaćenog ubojice. Osmišljava shemu kako se sakriti u policijskoj postaji u malom gradu – ali kad se ubojica pojavi na stanici, nesretni policajac novak nađe se, ni kriv ni dužan, na nišanu…

Cijena ulaznice: 25 kuna

(POU Slatina)