PITOMAČKA JESEN U OZRAČJU GLAZBE U listopadu i studenom stižu Marko Škugor, The Frajle, Stjepan Lach i Mladen Burnać

- PROMO -

U listopadu i studenome očekuju vas prave jesenske glazbene poslastice, a sve u organizaciji Centra za kulturu „Drago Britvić“. Četiri različita izvođača začinit će ovu jesen manifestacijom pod nazivom „Pitomačka jesen u ozračju glazbe“.

Već sljedeći vikend točnije, 10. listopada u Centru za kulturu „Drago Britivić“ s početkom u 19 sati nastupit će Marko Škugor. Tako ćete moći uživati u njegovom prekrasnom glasu, ali i prekrasnim pjesma poput „Kap vode, „Tebi“ i svima nam poznata pjesma koju je otpjevao s Oliverom Dragojevićem „Samo s tobom sam upoznao ljubav“. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40 kuna.

Nakon kralja prvih plesova, u goste 24. listopada s početkom u 19 sati, stižu tri dame koje osvajaju publiku u cijelom svijetu još od 2009. godine, to su The Frajle. Osvajaju brojne nagrade i priznanja te sudjeluju na brojnim humanitarnim koncertima. Cijena ulaznice za njihov koncert u pretprodaji iznosi 70 kuna.

Studeni će započeti u prekrasnom ritmu pa će tako na pozornicu Centra za kulturu „Drago Britvić“ 14. studenog u 19 sati doći naš Podravac, ali i vrhunski pjevač i glazbenik Stjepan Lach. Svakako da će oduševiti domaću publiku, a cijena ulaznice za koncert u pretprodaji iznosi 30 kuna.

Pitomačku jesen u ozračju glazbe 21. studenog u 19 sati zaključit će koncert Mladena Burnaća, zagrebačkog kantautora, gitarista, pjevača, skladatelja i tekstopisaca. Surađivao je gotovo sa cijelom hrvatskom glazbenom scenom, a pored Arsena Dedića, imao je zapažene duete sa legendarnim Kemalom Montenom, opernom divom Ivankom Boljkovac, glumicom Milom Elegović, jazz pijanistom Matijom Dedićem i drugima. Cijena ulaznice za njegov koncert iznosi 30 kuna.

Ulaznice su isključivo u pretprodaji u obiteljskim paketima od dvije ili četiri blok ulaznice, a moguće ih je rezervirati putem maila (centar@preradovic.eu) uz prethodnu najavu putem broja mobitela 098/ 978-1230. Možete ih kupiti na kiosku Vrabac u Pitomači te u Interpretacijskom centru Kuća Petra Preradovića u Grabrovnici.

Na ulazu u dvoranu neće biti prodaje ulaznica, zato se apelira da svoje ulaznice kupite na vrijeme zbog ograničenog broja sjedala. Ulaz u dvoranu biti će omogućen samo uz predočenje važećeg negativnog rezultata COVID testa ili važeće COVID potvrde.

(www.icv.hr, ib)

Povezane vijesti

Skip to content