Prošlog tjedna dvije teže prometne nesreće: U padu s bicikla u Podgorju djevojka zadobila frakturu lubanje, na obilaznici tri osobe ozlijeđene

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko-podravske županije evidentirano osam prometnih nesreća, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i šest s materijalnom štetom.

U tim prometnim nesrećama su tri osobe teško ozlijeđene i jedna lako. Najteža prometna nesreća se dogodila u četvrtak oko 17.30 sati na križanju D5 i Ulice Matije Gupca u Virovitici u kojoj su dvije osobe teško ozlijeđene i jedna lako, a taj bočni sudar je nepoštovanjem prednosti prolaska uzrokovala mlada vozačica osobnog automobila.

PhotoCollage 20210909 191807656

Osim nastradalih u ovoj prometnoj nesreći, teško je ozlijeđena i vozačica bicikla u utorak poslijepodne u Podgorju.

Prometna nesreća se dogodila u 15:15 sati kada je 37-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka gdje je neposredno prije raskrižja Vinogradske ulice s Ulicom sv. Jurja započela s pretjecanjem i u tom trenutku udarila desnim bočnim dijelom osobnog automobila u prednji lijevi dio bicikla kojim je upravljala 27-godišnjakinja.

– Uslijed pada s bicikla 27-godišnjakinja nije zadobila vidljive ozljede na tijelu te ju na njen zahtjev, 37-godišnjakinja prevozi na adresu prebivališta. Istoga dana, oko 18.30 sati 27-godišnja vozačica bicikla u OB Virovitica naknadno je zatražila liječničku pomoć kojom prilikom su joj konstantirane teške tjelesne ozljede u vidu frakture lubanje te je ista zadržana na daljnjem liječenju.  

Protiv 37-godišnje vozačice osobnog automobila slijedi kaznena prijava ODO VTC, zbog kaznenog djela izazivanje prometne nesreće – izvijestila je PU virovitičko-podravska.

(www.icv.hr, PU virovitičko-podravska)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content