Tri srebra za Karate klub “Virovitica” na 25. Međimurje openu u Čakovcu

U subotu, 4. rujna u Čakovcu je održan 25 Međimurje open na kojem je nastupio i Karate klub Virovitica. U učeničkoj kategoriji do 35 kg nastupio je Vito Radelić, dok je Nives Beatović nastupila u kategoriji učenica. Oboje su pobijedili sve suparnike do finalne borbi, a koje su nažalost izgubili pa su tako i Vito i Nives osvojili druga mjesto i srebrne medalje.

U kategoriji kadeta nastupio je Nikola Gondi u kategoriji +70 kg. Nikola je pobijedio predstavnike iz Slovenije, Mađarske i Samobora, dok je finalnu borbu izgubio od predstavnika Karate kluba “Tuškanac” iz Zagreba te je zauzeo drugo mjesto.

U juniorskom uzrastu nastupili su Chris Malčec u kategoriji do 61 kg i Roko Piljek u kategoriji do 68 kg. Oba natjecatelja zaustavljeni su u drugoj borbi s čim su izgubili pravo daljnjeg nastupa.

U seniorskom uzrastu nastupila je Maja Kravarščan koja se prije nekoliko tjedana vratila u virovitički klub iz Zagreba. Unatoč ne baš najboljoj pripremljenosti nastupila je na Međimurje openu kao predstavnica Karate kuba “Virovitica”. Maja je u dva meča bila izuzetno borbena, ali to nije bilo dovoljno da bi pobijedila spremnije suparnice i osvojila jedan od plasmana.

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content