U petak u Caffe baru VeGeŠKa nastupa Cota G4 acoustic duo: Marko Osmanović i Dinko Likar, dvojac koji je oduševio Hrvatsku na Supertalentu

Ovoga petka, 3. rujna od 21 sat u Caffe baru VeGeŠKa nastupit će akustični duo koji je oduševio Hrvatsku na Supertalentu! Riječ je o Marku Osmanoviću i Dinku Likaru koji nastupaju kao Cota G4 acoustic duo.

Ovaj duo zabavit će vas orginalnim repertoarom, energijom i virtuoznošću muziciranja. The Rolling stones, Eagels, Bon jovi, Queen, Dire straits te Bijelo dugme, Divlje jagode i Atomsko sklonište i naravno Cota G4 samo su neki od izvođača čije ćete hitove imati prilike slušati u izvedbi ovog dvojca.

Marko Osmanović je pjevač, skladatelj i multi-instrumentalist iz Daruvara koji već 20 godina vodi rock band “Cota G4”, s kojim je izdao 3 albuma (Cota G4 iz 2006. godine, U čemu je zapravo stvar iz 2011. godine i Entropia iz 2017. godine) te 11 spotova. 2008. godine nastupa u pratećem bandu Tonyja Cetinskog kao prateći vokal a od 2008. do 2013. godine kao pjevač i gitarist Divljih Jagoda s kojima je odsvirao nekoliko turneja i snimio jedan spot. 

Dinko Likar je perspektivan mladi gitarist iz Virovitice koji 2013. godine postaje član grupe Cota G4 s kojom snima novi album Entropia i 5 spotova. 2016. godine osvaja drugu nagradu na Omiškom međunarodnom natjecanju gitarista.

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content