Vrijedne investicije na području općine Čačinci: U tijeku uređenje ulica i sanacija deponija građevinskog materijala

Osim projekta modernizacije i ”semaforizacije” središta Čačinaca, na području ove općine u tijeku je i još nekoliko vrijednih projekata. Naime, radi se na uređenju nekoliko čačinačkih ulica.

– Naš najveći projekt uređenja središta Čačinaca ide prema planu, ali paralelno radimo i niz drugih projekata u cilju sigurnosti i proljepšanja općine. Tako uskoro kreće projekt rekonstrukcije postojeće ceste koja povezuje Ulicu kralja Tomislava s ulaskom na autobusno stajalište, a počeli smo s rekonstrukcijom ulaza u Radničku ulicu te u suradnji sa Županijskom upravom za ceste u sanaciju odvodnih kanala u Ulici braće Radića koja će nakon ovog zahvata biti sigurna od otpadnih voda – kaže načelnik općine Čačinci Alen Jurenac te izdvaja i projekt sanacije deponije građevinskog materijala.

Uredenje Radnicke ulice2

– Riječ je o sanaciji deponija u ulici Franje Jusupa i ti su radovi u završnoj fazi. To je površina koju ćemo u budućnosti staviti u neku drugu funkciju za korist naših mještana. Vrlo brzo će ta površina dobiti potpuno novi izgled i tada ćemo odlučiti koji će sadržaji na njoj biti. Ova sanacija kao i uređenje ulica pokriva općinski proračun – zaključio je Jurenac.          

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content