1. ŽNL Uvjerljive pobjede domaćina u Čačincima, Zdencima i Borovi, Podgorje u golijadi odnijelo sva tri boda iz Crnca

U prvoj utakmici osmog kola 1. županijske nogometne lige odigranoj u subotu, Rezovac i Dinamo iz Četekovca remizirali su rezultatom 1:1. Domaća momčad povela je pogotkom Silvija Buzuka u prvoj minuti, a na 1:1 poravnao je Matej Dorinka zgoditkom u 20. minuti susreta. Nakon dosta ‘konfuzije’ u prvom dijelu, igrači Rezovca u nastavku su stvorili barem desetak prilika za pogotke, koje nisu uspjeli realizirati. Minutu prije kraja gosti su imali priliku za ‘kaznu’, ali ih je nadmudrio domaći vratar Marko Doppler. Nakon utakmice sudac Nenad Vargović prijavio je igrača Rezovca Aleksandra Matijaševića, zbog verbalnog ‘napada’.

Rezovac – Dinamo Četekovac 1:1
Igrač utakmice: Dario Kovačević

Mladost je na svom terenu u Čačincima svladala svoju ‘imenjakinju’ iz Miljevaca 5:1. Interesantno je da su sve zgoditke postigli domaći igrači. Za domaću Mladost trostruki strijelac bio je Ivan Ugarković (5′, 25′ i 85′), a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Toni Ramić iz kaznenog udarca u 8. i Matija Ognjenović iz igre u 23. minuti. Zgoditak za gostujuću momčad postigao je domaći igrač Marko Grabovac u 88. minuti.

Mladost Čačinci – Mladost Miljevci 5:1
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

Borova je nastavila s uvjerljivim pobjedama na svom terenu. Slavonija iz Sladojevaca je povela u osmoj minuti pogotkom Patrika Foteza. Poravnao je Dominik Hodak s bijele točke u 25. minuti. Do odlaska na odmor domaća momčad postigla je još dva pogotka. Strijelci su bili Dominik Hodak u 36. i Leo Jelovečki u 45. minuti. U drugom dijelu gostujuću mrežu pogađaju Zdenko Slipčević u 59. minuti, te Tomislav Peula u 71. i Darko Obžetić u 82. i 84. minuti. Strijelac drugog pogotka za goste bio je Mateo Novaković u 88. minuti.

Borova – Slavonija Sladojevci 7:2
Igrač utakmice: Dominik Hodak

Sloga iz Zdenaca, nakon poraza u Mikleušu, vratila se pobjedama. Na svom terenu bila je bolja od Bratstva iz Gornjeg Bazja s visokih 5:1. Domaći su poveli pogotkom Patrika Turkovića u devetoj minuti. Izjednačio je Vedran Bajivić dvije minute kasnije. Uvjerljivu pobjedu domaćoj momčadi osigurali su Danijel Ciglar (44. i 65. minuta) i Milan Prlić (67. i 78. minuta).

Sloga Zdenci – Bratstvo Gornje Bazje 5:1
Igrač utakmice: Patrik Turković

Strijelci su bili najefikasniji u derbiju začelja u Crncu. Podgorje je pobijedilo domaću momčad rezultatom 7:3. Gosti su poveli u 11. minuti pogotkom Matie Horvata. U 23. minuti isključen je domaći igrač Matej Marinić. S igračem manje domaća momčad je pogotkom Tilena Marića poravnala u 55. minuti. Do kraja je došla do izražaja brojčana nadmoć gostiju iz Podgorja. Tri zgoditka postigao je Marino Grizelj (60′, 66′ i 88′), a po jednom su domaću mrežu pogodili Tomislav Krmpotić u 58. minuti, Kristijan Blažinčić u 80. i Tomislav Feketija u 83. minuti. Momčad Crnca poraz je ublažila zgodicima Mihaela Nikolića u 83. i Martina Piskača u 85. minuti.

Crnac – Podgorje 3:7
Igrač utakmice: Luka Vukšić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content