DOJMOVI NAKON UTAKMICE Karlo Majtanić: BSK iduće sezone definitivno može zaigrati u 1. HNL

Nakon susreta osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa u Bijelom Brdu, u kojem su snage odmjerili BSK i zagrebački Dinamo, u domaćim redovima bili su vrlo zadovoljni dobrom igrom i pruženim otporom favoriziranom gostu.

– Bilo je super s obzirom da je Dinamo najbolja momčad u Hrvatskoj. Mi smo u vrhu druge lige i pružili smo sasvim solidan i dobar otpor kroz svih 90 minuta igre. Gotovo do kraja držali smo rezultat u egalu i moramo biti zadovoljni postignutim. Nesretno smo primili prvi zgoditak na samom početku utakmice, a za sve ostalo svi moji suigrači i stručni stožer zaslužuju sve pohvale. Prvi dio sezone smo odigrali odlično, kako prvenstvo, tako i Kup natjecanje. Zasad je plan da budemo u vrhu, a ako klub riješi infrastrukturu za 1. HT ligu, može biti svašta. Definitivno ima mogućnosti da Bijelo Brdo iduće sezone zaigra u 1. HNL – izjavio nam je Virovitičanin u redovima BSK, Karlo Majtanić, koji je odigrao svih 90 minuta u jučerašnjem susretu.

Domaći trener Tomislav Steinbrückner također je bio zadovoljan postignutim.

– Dobra utakmica s pet zgoditaka. U jednom trenutku smo vodili, dali smo sve od sebe, ali potrošili smo se. Dinamo je u susret ušao angažirano od početka. Bilo je i grešaka s naše strane, posebice kod primljenih pogodaka. Krivo mi je definitivno za treći pogodak Oršića koji smo primili direktno iz kornera – susret je prokomentirao Steinbrückner.

Gostujući trener Damir Krznar utjehu za ne baš dojmljivu igru, našao je u postignutom konačnom rezultatu.

– Nama je bitan samo prolaz, konačni rezultat je najbitniji. Ovo je samo prolazna stepenica do vrha. Od najboljih se uvijek očekuje najbolje. Mi priznajemo da u ovom trenutku nismo najbolji, ali smo bili dovoljno dobri i na putu smo da ponovno budemo najbolji – zaključio je trener Dinama Damir Krznar.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content