KUP NS SJEVER Juniori Slaven Belupa ipak prejaki za Virovitičane, danas kadeti dočekuju Varaždin

Jučer je ne terenu sportskog centra Vegeška odigrana utakmica četvrtzavršnice Juniorskog kupa Nogometnog središta Sjever između momčadi Virovitice i Slaven Belupa, koja igra 1. hrvatsku ligu za juniore.

Od samog početka puno jači gosti su imali inicijativu, ali su se domaći mladi nogometaši uspješno branili, uz pokoju opasnu kontru. U jednoj takvoj kontri gostujući vratar Ante Vuković nepropisno je zaustavio domaćeg napadača Roberta Rokingera u 26. minuti i zaradio crveni karton.

Gosti iz Koprivnice i s igračem manje su bili dominantni, međutim na odmor se odlazi s rezultatom 0:0. U drugom dijelu konačno je dominacija gostujuće momčadi došla do rezultatskog izražaja. U 58. minuti gosti su poveli zgoditkom Nike Mihalineca, na 2:0 povećao je Anes Muratović, dok je konačnih 3:0 autogolom postavio domaći igrač Ivan Komar. Nekompletna domaća ekipa, za koju su nastupila i četiri kadeta, pružila je odličan otpor puno jačoj gostujućoj momčad. 

Danas će se u 15:30 sati, također na terenu sportskog centra Vegeška, igrati susret četvrtzavršnice Kupa Nogometnog središta Sjever za kadete između ekipe Virovitice i Varaždina.

U slučaju neriješenog rezultata odmah se izvode jedanaesterci.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content