PIONIRI Graničar Bušetina slavila u Pitomači u uzrastu U-9: Mikleušu pobjeda i poraz kod uzrasta U-13

Proteklog vikenda odigrane su dvije zaostale utakmice u kategoriji pionira za uzrast U-9.

Pitomača je na svom terenu dočekala Graničar Bušetinu koja je uvjerljivo slavila na gostovanju s visokih 8:3. Pet zgoditaka na susretu upisao je Jan Balogović, dva pogotka dodao je Roberto Barčan, dok je jedan gol za Graničar Bušetinu postigao Karlo Balogović. Što se tiče domaće momčadi, u strijelce se s dva pogotka upisao Viktor Utješanović, a jednom je precizan bio Ivan Perić.

U zaostaloj utakmici 4. kola sastali su se u nedjelju Suhopolje i No Limit TVIN, a suhopoljski mališani upisali su novu pobjedu rezultatom 6:1. Tri zgoditka na utakmici upisao je Ivano Hajmaši, dva je dodao Karlo Kojadin, a jedan pogodak postigao je Tino Maloča. Jedini strijelac za No Limit TVIN bio je Noa Špoljarić s bijele točke.

pioniri u 9 Custom

Odigrane su i preostale utakmice 7. kola kod uzrasta U-13.

Graničar Bušetina upisala je još jednu uvjerljivu pobjedu, a u Okrugljači je stradala Gradina koje je poražena rezultatom 8:1. Pet pogodaka za domaću momčad upisao je Simon Majstorović, dva je upisao Andrija Matek, a jednom se u strijelce upisao Darko Čerepinko. Jedini zgoditak za goste postigao je Stjepan Modrić.

Bodove je osvojio i Mikleuš koji je slavio na gostovanju u Borovi. Gosti su golovima Josipa Mačića poveli 2:0 do kraja prvog poluvremena, u nastavku je smanjio Petar Galic, dok je pobjedu Mikleušu osigurao Frančesko Ivić u 47. minuti utakmice.

U zaostaloj utakmici 5. kola Podgorje je došlo do druge prvenstvene pobjede, ovog puta protiv Mikleuša rezultatom 4:0. Prednost domaćoj momčadi na poluvremenu donio je Martin Zver, dok su preostala tri zgoditka postignuta u nastavku. Na 2:0 povisio je Marko Zvonar, Natko Bobanac postigao je treći, a Ivan Stolnik posljednji pogodak na utakmici.

Untitled Custom 1

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content