Virovitičke mažoretkinje nastupaju na Supertalentu! Jesu li prošle dalje i kako su se svidjele žiriju saznat ćemo u ovotjednoj emisiji

Nakon niza uspješnih rezultata koje su ostvarivale kako na državnim tako i na međunarodnim natjecanjima, Virovitičke mažoretkinje svoje su znanje odlučile pokazati milijunima ljudi diljem Hrvatske! 

– U ovo neizvjesno vrijeme kada nismo sigurni ni što će biti kroz tjedan dana, vrijeme kada nismo mogli u svoje dvorane, na natjecanja i putovanja, jednostavno samo raditi ono što volimo. E tada smo odlučili prijaviti naše članice na Supertalent! Prijava je bila poslana u ponoć, a mi smo već drugi dan dobili pozive produkcije koji su bili oduševljenj našim snimkama i fotografijama te su nam rekli da nas očekuju na audiciji koja se održala 26. travnja u Jadran studiu! Željeli smo našim članicama dati još jedan dodatni motiv u ovo teško vrijeme, a posebno jer vjerujemo u njih i znamo da će svima pokazati zašto su među najboljim mažoret timovima- poručile su Virovitičke mažoretkinje.

Tako ćemo ove nedjelje na Novoj TV moći pogledati audicijsku točku Virovitičkih mažoretkinja u Supertalentu, a jesu li prošle dalje i kako su se svidjele žiriju, saznat ćemo u ovotjednoj emisiji koja započinje u 20 sati.

(www.icv.hr, Virovitičke mažoretkinje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content