1. ŽNL VETERANA Kompletiran jesenski dio prvenstva: Mikleuš prvak, Rezovac se s dvije pobjede ‘probio’ na treće mjesto

Odigravanjem odgođenih utakmica završen je jesenski dio natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi veterana. Prvak je već poznat od prije. To je Mikleuš, koji je imao maksimalan učinak, sedam pobjeda u sedam odigranih kola i 21 osvojeni bod.

Obje odgođene utakmice igrala je momčad Rezovca na svom Laništu. U prvoj, koja se trebala igrati u prvom kolu, Rezovčani su s 2:0 pobijedili Standard iz Nove Šarkovke. Strijelac prvog zgoditka bio je Zlatko Balogović u 49. minuti, a konačni rezultat postavio je Ivan Čavar šest minuta kasnije.

U drugoj utakmici Rezovac je s 4:0 pobijedio Slatinu. Prvi zgoditak, već u drugoj minuti, postigao je Miroslav Pilinger. Ivan Čavar bio je strijelac u 19. minuti, Antonio Ilijašević u 36. i Ivan Lulić u 40. minuti.

S dvije pobjede i šest osvojenih bodova Rezovac se “popeo” na treće mjesto na tablici s ukupno osvojenih 11 bodova, odmah iza drugoplasirane Virovitice koja ima 12 bodova, dok iza Rezovca slijede Suhopolje i Gradina s 10 bodova te Slatina, koja je osvojila devet bodova.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content