3. HNL SJEVER Nikola Suvajac propušta Međimurje, pred virovitičkom momčadi izuzetno teško gostovanje

Prošle subote završen je prvi dio natjecanja u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever. Nakon odigranih jedanaest kola, momčad Virovitice nalazi se i dalje na začelju sa samo jednim osvojenim bodom.

Ljetos, kada je ekipa pomlađena, u klubu su bili svjesni da će ove sezone biti jako teško, ali su se ipak očekivali malo bolji rezultati, međutim, mladoj virovitičkoj momčadi u nekoliko navrata i ‘sportska sreća’ okrenula je leđa, pa su ‘narančasto – crni’ ostali bez bodova i u susretima u kojima su iz definitivno zaslužili.

Do kraja jesenskog dijela igraju se još tri kola drugog dijela natjecanja u kojima Virovitičani igraju s jakim suparnicima i neće se opterećivati rezultatom, ali će zasigurno pokušati iznenaditi favorite.

U subotu, 6. studenog u 13 sati i 30 minuta igraju se susreti 12. kola. Momčad Virovitice gostuje u Čakovcu kod dojučerašnjeg drugoligaša Međimurja. U prvom ovosezonskom kolu Virovitica je na svom terenu povela u susretu s Međimurjem zgoditkom Nikole Suvajca, ali su u dvadesetak minuta gosti iskoristili domaće promašaje, preokrenuli rezultat i došli do pobjede 3:1.

Trenutno se Međimurje nalazi na četvrtom mjestu s 23 osvojena boda, dva manje od vodećeg Radnika iz Križevaca, koji je prije tri tjedna teško došao do bodova u Virovitici.

Trener Krešimir Crvenka u subotnjem susretu neće moći računati na najboljeg strijelca i najiskusnijeg igrača Nikolu Suvajca, koji je sakupio tri žuta kartona.

Tomislav Hlevnjak glavni je sudac u ovom susretu, pomoćnici su mu Marin Čosić i Patrik Tkalčević, četvrti sudac Mario Petrović, a delegat Igor Franolić.

3. HNL Sjever, 12. kolo – subota, 6. studenog u 13:30 sati

Mladost Ždralovi – Varteks Varaždin
Polet SMnM – Podravina Ludbreg
Međimurje – Virovitica
Radnik Križevci – Rudar Mursko Središće
Podravac Virje – Bjelovar
Papuk Orahovica – Koprivnica

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

(www.icv.hr, mš, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content