KINO PARK Ovog vikenda pogledajte akcijsku avanturu “Vječnici” 3D i animirani film “Veliki crveni pas Clifford”

Ovog vikenda Kino Park donosi vam dvije projekcije. U subotu, 20. studenog u 19 sati na rasporedu je akcijska avantura “Vječnici” u 3D izdanju. U nedjelju, 21. studenog u 17 sati možete pogledati animirani film “Veliki crveni pas Clifford” sinkroniziran na hrvatski.

VJEČNICI 3D

Izvorno ime: Eternals

Redatelj: Chloé Zhao

Žanr: akcija, avantura

Uloge: Angelina Jolie, Gemma Chan, Salma Hayek, Richard Madden, Kit Harington

Trajanje filma: 156 min

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Besmrtni superjunaci, od kojih svaki ima posebnu energiju i razlikuje se od ostalih članova, izlaze iz tajnosti kako bi zajedno s ljudima obranili život na Zemlji. Radnja filma se odvija nakon filma “Osvetnici: Završnica”, kada novi zaštitnici Zemlje izlaze iz sjene i okupljaju se protiv najstarijeg neprijatelja čovječanstva, Devijanata.

VELIKI CRVENI PAS CLIFFORD – SINK

Izvorno ime: Clifford the Big Red Dog

Redatelj: Walt Becker

Žanr: animirani

Uloge: Rina Radmilov, Filip Riđički, Hrvoje Kečkeš, Darin Pavišić, Dijana Vidušin, Ranko

Tihomirović

Trajanje filma: 97 min

Godina: 2021.

Država: SAD

Sadržaj filma: Kad srednjoškolka Emily Elizabeth poželi da njeno sićušno, crveno štene poraste veliko i snažno, ne očekuje da će se u svom malom stanu u New Yorku probuditi pored najvećeg psa na svijetu! U nastojanju da zadrži svog voljenog kućnog ljubimca, Emily namjerava pronaći stručnjaka za životinje za kojeg se nada da će uspjeti vratiti Clifforda u normalnu veličinu. Dok u toj potrazi pretražuje grad zajedno sa svojim neodgovornim ujakom Caseyjem, školskim kolegom Owenom i Cliffordom, glas o Cliffordovoj veličini privlači pažnju zlog znanstvenika koji ga pokušava prisvojiti.

(Kino Park)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content