MNK SLATINA Minimalni poraz seniora u Vinkovcima: Pobjeda juniora u ogledu s Novom Gradiškom

Proteklog vikenda seniorska momčad MNK Slatine gostovala je u Vinkovcima gdje je poražena od istoimenog domaćina 3:2, a juniori su na svom terenu pobijedili Novu Gradišku 9:4.

Prvi dio seniorske utakmice pripao je Slatinčanima koji su poveli zgoditkom Doriana Bogatija u osmoj minuti.

Do preokreta dolazi sredinom drugog dijela. Prvo je Jakov Jurišić poravnao iz igre u 28. minuti, a potom u 32. minuti udarcem s deset metara Marin Ležaić doveo je domaću momčad u prednost 2:1. Zvonimir Rimac u 34. minuti je povećao prednost Vinkovčana na 3:1, a konačnih 3:2 postavio je Toni Hudoletnjak svojim zgoditkom minutu prije kraja utakmice.

Slatina se trenutno nalazi na petom mjestu na tablici s 12 osvojenih bodova, a u idućem kolu ugošćuju vodeću momčad lige, Osijek.

Juniorska momčad Slatine u prvom kolu na svom terenu sportske dvorane Srednje škole Marka Marulića pobijedila je vršnjake iz Nove Gradiške rezultatom 9:4.

Slatinčani su u prvom dijelu poveli 4:0 s dva zgoditka Ivana Stjepića te po s jednim pogotkom braće Doriana i Dominika Bogatija. U drugom dijelu juniori Slatine postižu još pet pogodaka. Dvostruki strijelac bio je Dorian Bogati, a po jednom su gostujuću mrežu pogodili Ivan Stjepić, Marko Šuntić i Dominik Kizivat. Gostujući igrači pred kraju su iskoristi malo opuštanje domaće momčadi te su s dva zgoditka Jakova Medvedovića i po jednim golom Mihaela Katinića i Pavla Ivaniševića smanjili na konačnih 9:4.

U 34. minuti zbog međusobnog koškanja isključeni su Ivan Stjepić u domaćim te Mihael Katinić u gostujućim redovima. 

Nakon prvog kola juniori Slatine su vodeća momčad lige, a u idućem kolu Slatinčani ugošćuju Brod 035 iz Slavonskog Broda.

(www.icv.hr, mš, foto: MNK Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content