Pavo Tutenov i dalje predsjednik Hrvatske stranke prava Gradske podružnice Slatina

U ponedjeljak, 8. studenog u Slatini je održan izborni zbor Hrvatske stranke prava Gradske podružnice Slatina, na kojem su članovi i dalje dali povjerenje Pavi Tutenovu za vođenje stranke u Slatini.

Za dopredsjednike su izabrani Goran Draksler i Dragan Kokoška, tajnik je Zdravko Kodrić, a rizničarka Mara Fiket.

U Izvršni odbor imenovani su Ivan Medved, Zoran Rabić, Martin Bišćan i Stjepan Vresk, dok Nadzorni odbor čine Ozren Rastija, Nikolina Raič i Mijo Grgić.

Zahvalivši svim članovima na ponovnom izboru, novi/stari predsjednik Pavo Tutenov je istaknuo da će i nadalje zadaću predsjednika Gradske podružnice obavljati časno i savjesno, i biti prvi među jednakima.

Također, Tutenov je naglasio da mu je žao što građani Slatine na prošlim lokalnim izborima nisu prepoznali i nagradili rad HSP Slatina te samim time omogućili i djelovanje u Gradskom vijeću gdje bi zasigurno bili glas naroda.

147419258 887006715483739 7215110209765387364 n 1536x865 1
 
Izabranim članovima slatinske Podružnice HSP-a čestitke su uputili predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš te Franjo Kraljik predsjednik Općinske organizacije HSP-a Nova Bukovica, koji su u svojim pozdravnim govorima naglasili da će i nadalje biti velika podrška u radu Gradskoj podružnice HSP-a Slatina i aktivnostima koje provode članovi, predvođeni Pavom Tutenovim i Goranom Drakslerom, koji, između ostalog, kroz svoje sportske aktivnosti, kao i promicanje vrijednosti Domovinskog rata, diljem Republike Hrvatske promiču grad Slatinu i Virovitičko-podravsku županiju.

– Gradska podružnica HSP Slatina nastaviti će svoj rad utabanim stazama pravaštva, vjerujući i nadajući se da će na predstojećim izborima za vijeća mjesnih odbora grada Slatine građani Slatine i prigradskih naselja prepoznati i nagraditi naš rad, dajući nam glas i svoje  povjerenje – zaključio je Tutenov.

(www.icv.hr, adf, Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content