PIONIRI Jan Balogović, Niko Andrović, Domagoj Stojanović i Niko Šuvak najefikasniji strijelci jesenskog dijela prvenstva

Jesenski dio natjecanja što se nogometa tiče polako se približava kraju, a samim time, u kategorijama koje su već završile, saznali smo i jesenske prvake. Što se tiče pionira, Virovitica je ”osvojila” dva uzrasta, U-9 i U-13, čačinačka Mladost u nastavak natjecanja ući će s prvog mjesta kod uzrasta U-13, a isto će učiniti i Pitomača koja je vodeća nakon šest jesenskih kola u ”petnaestici”.

PIONIRI U-9

Virovitičani su u šest odigranih kola upisali isto toliko pobjeda te se na prvom mjestu nalaze s maksimalnim 21 bodom, a svega tri boda zaostatka ima Suhopolje koje je jedini poraz u jesenskom dijelu natjecanja upisalo upravo od Virovitice. Uz pet pobjeda i dva poraza Graničar Bušetina smjestila se na trećem mjestu, Pitomača je skupila 10 bodova, do devet je došla Slatina, Bratstvo je s dvije pobjede na šestom mjestu s isto toliko bodova, dok tri boda zaostatka ima No Limit TVIN na sedmom mjestu. Začelje tablice nakon ”prvog kruga” pripalo je milanovačkom Sokolu koje je upisalo samo jedan bod, u prvom kolu protiv Pitomače.

Listu najboljih strijelaca predvodi Jan Balogović iz Graničar Bušetine s 19 pogodaka,  dok su pet manje postigli Ivano Hajmaši i Karlo Kojadin iz Suhopolja. Viktor Utješanović iz Pitomače postigao ih je 10, a Petar Iličić iz Virovitice sedam.

PIONIRI U-11

Stopostotna je Virovitica bila i kod uzrasta U-11, a upisali su također šest pogodaka uz nevjerovatnu gol razliku 37:0. Drugo mjesto pripalo je Graničar Bušetini koja je upisala devet bodova, Sokol je treći s šest, dok je Rezovac na posljednjem, četvrtom mjestu bez osvojenog boda. Dodajmo kako bi se u ovom uzrastu trebala odigrati zaostala utakmica između Graničar Bušetine i Sokola.

Od petorice najboljih strijelaca čak četvorica dolaze iz Virovitice, a to su Niko Andrović koji je vodeći strijelac lige s devet postignutih pogodaka, Lovro Markotić postigao je tri manje, dok su pet puta precizni bili Teo Čor, Jan Feketija, Gabriel Feketija (Graničar Bušetina) i Ivano Jandrić.

PIONIRI U-13

Jesenski dio bez poraza je odradila i čačinačka Mladost koja je zabilježila svih sedam pobjeda u sedam odigranih utakmica. S jednim porazom, ali i uz utakmicu manje, na drugo se mjesto smjestila Škola nogometa Orahovica, dok isti broj bodova, također uz utakmicu manje, ima i Virovitica. Graničar Bušetini pripala je sredina tablice, peto mjesto zauzela je Gradina, Podgorje je na šestom mjestu sa sedam bodova, tri boda osvojio je Mikleuš, dok je posljednja Borova bez osvojenih bodova.

Domagoj Stojanović (Mladost Čačinci) najefikasniji je strijelac s 16 pogodaka. Jakov Džajkić iz orahovačke Škole nogometa precizan je bio 14 puta, jedan manje postigao je Simon Majstorović (Graničar Bušetina),  dok su Toma Matešić (Mladost Čačinci) i Roko Rađenović (ŠN Orahovica) postigli po 12 pogodaka.

PIONIRI U-15

Uz jedan poraz, do prvog mjesta nakon jesenskog dijela stigla je Pitomača koja je tako osvojila 15 bodova, dva više od drugoplasirane Munje iz Velikog Rastovca. Škola nogometa Graničar Bušetina trenutno je na trećem mjestu s 12 bodova, osam ima Bilogora 1947., Podravac iz Sopja upisao je sedam bodova na svoj konto, čačinačka Mladost došla je do jednog boda manje, dok je čađavačka Mladost na posljednjem mjestu bez osvojenog boda.

Niko Šuvak iz Graničar Bušetine najbolji je strijelac s 13 pogodaka, dok su po osam zgoditaka upisali Luka Grgić (Podravac), Mateo Jagić (Graničar Bušetina) i Matej Šipoš (Munja). Na petom mjestu liste strijelaca smjestio se još jedan igrač Munje, a riječ je o Josipu Grguriću koji je postigao šest pogodaka.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content