Poluzavršnica Kupa NS Sjever za pionire: Varaždin tek nakon lutrije penala slavio na Vegeški

Na svom terenu sportskog centra Vegeška pioniri Virovitice u poluzavršnici Kupa Nogometnog središta Sjever za pionire u srijedu, 10. studenog, pružili su jak otpor vršnjacima Varaždina, koji za razliku od Virovitičana igraju 1. hrvatsku ligu za pionire i svi su izlazno godište u generaciji. Fizički jači gosti su dominirali na terenu, ali nisu uspjeli svladati domaće vratare, koji su odlično branili.

U prvom dijelu to je bio Dominik Dumić, a u drugom dijelu Matija Šandrk. I svi ostali igrači u obrambenoj formaciji su odlično odradili svoj dio zadataka. Domaći nisu imali puno prilika za zgoditke. Na kraju je završilo nedirnutih mreža, pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca, u čemu su gosti bili uspješniji, i pobijedili rezultatom 4:2.

Domaći su bili jako blizu. Vratar Šandrk imao je dvije lopte “na ruci”, ali su one ušle u mrežu, dok su njegovi suigrači dva puta bili neprecizni. Domaća momčad još jednom je pokazala da ima odlične igrače, koji se mogu nositi s najboljim momčadima. Gostujući trener, nekad proslavljeni prvoligaški igrač Zoran Kastel se pravdao da njegovi igrači većinom treniraju na umjetnoj travi, pa se nisu uspjeli snaći na blatnjavom terenu.

(www.icv.hr, mš, Foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content