U subotu počinje 4. Adventska čarolija, zabavno-glazbena manifestacija u Orahovici

I ove godine Turistička zajednica i Grad Orahovica organiziraju manifestaciju u predblagdanske dane, 4. Adventsku čaroliju. Riječ je o zabavno-glazbenoj manifestaciji koja će trajati od 27. studenog do 31. prosinca.

Adventska čarolija manifestacija je koja je u protekla tri izdanja okupljala veliki broj posjetitelja iz cijele Virovitičko-podravske, ali i susjednih županija, poznata po sadržajnom i zabavnom programu. Ove godine program počinje u subotu, 27. studenog, od 18 sati na kružnom toku u središtu grada svečanim paljenjem prve adventske svijeće i molitvom koju će predvoditi župnik, orahovački velečasni Željko Strnak, a na koju su pozvani svi građani.

Nakon paljenja svijeće započet će program na središnjem gradskom trgu koji će i ove godine biti posebno uređen i dekoriran, a svi posjetitelji moći će pritom uživati i u gastronomskoj ponudi orahovačkih ugostitelja i dobroj glazbi. Prvi dan bit će zaključen koncertom osječkog sastava Lege koji će početi u 20 sati. 

Kompletan program Adventske čarolije za ostale dane Adventa bit će objavljen tijekom narednih nekoliko dana, a organizatori napominju kako će sve biti održano po propisanim epidemiološkim mjerama. Glavni pokrovitelj 4. Adventske čarolije je Slatinska banka,  sponzori su Jorge pirotehnika, Libra knjižara i papirnica, Hibrid Commerce, OPG Ivan Bucić i Briit, a donatori Kalanhoa trade i Vina Patkoš. Supokrovitelji su Komunalno poduzeće PAPUK, Voda d.o.o., PAPUK  Plin i Destilerija Kostelac.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content