U tijeku prijave za izbor za Najljepšu mamu Hrvatske: Evo kako do titule

Izbor za najljepšu mamu Hrvatske ide dalje. Nakon što se zbog pandemije 2020. nije održao, a ovogodišnji je bio bez publike, za 2022. godinu najavljuju spektakl za pamćenje.

Ukupno 18 finalistica, dvije kategorije, te pregršt zabave i lijepih uspomena u Šibeniku. Tako bi se jednostavno mogao opisati izbor za Najljepšu mamu Hrvatske. Prijave su u tijeku, a zainteresiranih mama, kažu organizatori, nikada nije bilo ovoliko.

– Prijava ima uistinu jako mnogo, iznenađujuće ustvari, više nego ikada do sada. Mame se mogu prijaviti do 31. siječnja 2022. Ono što trebaju napraviti je, a što smo objavili i na našoj službenoj stranici NMH, da nam pošalju mail s upitom za prijavu nakon čega dobivaju email sa svim informacijama, pravilnikom i svime što je potrebno da bi se definitivno prijavile na ovaj izbor – kaže Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licencije izbora “Najljepša mama Hrvatske, donosi Dnevnik.hr.

Prijaviti se mogu mame iz cijele Lijepe Naše bez obzira na mjesto stanovanja. Novost od ove godine jest i trominutni video predstavljanja u kojem mame trebaju dati sve od sebe.

Za jubilarni 5. izbor Najljepše mame Hrvatske najavljuju brojna iznenađenja, no ono što je otkriveno jest samo mjesto održavanja – iz kazališta odlaze u Kuću umjetnosti Arsen u Šibeniku gdje će se održati ovogodišnje finale.

Ovogodišnjoj pobjednici u kategoriji od 23 do 39 godina talent je uvelike povećao šanse za krunu.

– Naša Vedrana je europski prvak u kickboxingu i sport će biti tema sljedećeg finala. Naime, svake godine imamo temu – bila je glazba, bio je ples, bila je likovna umjetnost, a sljedeće godine zahvaljujući i našoj Vedrani bit će i sport – kaže Maja.

Podsjetimo, prošle godine Dinjevčanka Vesna Klemenčić ušla je u finale izbora i kući se vratila s lentom u kategoriji stila, a 2018. godine titulu Najljepše mame Hrvatske odnijela je Virovitičanka Ivana Štengl.

(www.icv.hr, dnevnik.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content