Osječani će u novu godinu uz koncert Ivana Zaka: Najmlađi Adventiraju s Mijom Dimšić

Osječani će Novu 2022. godinu uz koncert Ivana Zaka tradicionalno dočekati na središnjem gradskom Trgu Ante Starčevića.

Program dočeka uz kuhano vino i čaj počinje u 21:30 sati kada nastupa DJ Tac, a u ponoć će s pozornice novogodišnju čestitku Osječanima i njihovim gostima uputiti gradonačelnik Ivan Radić i župan Ivan Anušić. Neće izostati ni tradicionalni novogodišnji valcer ni vatromet.

Doček Nove godine bit će u skladu s važećim epidemiološkim mjerama. Trg će biti ograđen i zatvoren od 21:00 sat, a u ograđeni prostor moći će ući samo oni s valjanim Covid potvrdama.

GPP će obustaviti tramvajski promet na dijelu svojih linija u vremenu od 21:00 do 2:00 sata, te ga nadomjestiti izvanrednim autobusnim linijama. Autobusi će prometovati po privremenim kronološkim polascima, koji su istaknuti na mrežnim stranicama GPP-a www.gpp-osijek.com.

Usluga javnog gradskog prijevoza će Odlukom gradonačelnika Radića na Silvestrovo biti besplatna, stoga je preporuka svim građanima da koriste ovu pogodnosti i javni prijevoz, radi vlastite sigurnosti, ali i sigurnosti drugih sudionika prometa.

U novu godinu, zajedno i veselo će ući najmlađe Osječanke i Osječani koji će se na Silvestrovo u sklopu Adventiranja zabavljati uz koncert Mije Dimšić, konfete i podjelu dječjeg šampanjca. Glazbeni program organiziran je od 11 do 12.30 sati kod ,,školjke” u Parku kralja Držislava.

 Doček Nove godine u Osijeku zajedno organiziraju Grad Osijek i Osječko-baranjska županija.

(www.icv.hr, tj)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content