“Brzinska edukacija”: U 60 minuta naučite nešto o komunikacijskim vještinama, EU projektima i poduzetništvu

U okviru događanja pod nazivom “Brzinske edukacije” šest će vrsnih predavača nastojati svoja znanja u samo 60 minuta prenijeti svima onima koji žele nešto naučiti o IT – u, komunikacijskim vještinama i javnom nastupu, pisanju EU projekata ili poduzetništvu.

Predavanje će biti održano u srijedu, 12. siječnja, u vremenu od 9.30 do 14 sati, u Staroj pekari na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi.

Naime, riječ je o aktivnosti u okviru projekta “NeetWork – Identifikacija i aktivacija osoba u NEET statusu” udruge Spiritus Osijek, a namijenjena je mladima u potrazi za poslom, onima koji se žele dodatno osnažiti za nastup pred budućim poslodavcem.

Predavanja će održati šest stručnjaka IT sektora, komunikologije i poduzetništva, među kojima je pravnica i voditeljica EU projekata Anea Mihajlović, viša financijska savjetnica Ivana Šimleša Vondrak, IT-ovka Nataše Brocić, te dugogodišnji novinari i komunikacijski stručnjaci Tomislav Levak i Nefreteta Zekić Eberhard.

Sve je potpuno besplatno i nije potrebna prethodna registracija za sudjelovanje na predavanjima, istaknuli su organizatori.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content