Dražen Pavličić novi trener Papuka: Velika mi je čast preuzeti klub koji ima jednu veliku nogometnu i sportsku tradiciju

Nakon odlaska odličnog, mladog trenera Martina Majdenića s klupe NK Papuka krajem prošle godine, klub je intenzivno bio u potrazi za novim čelnim čovjekom struke. Kasno sinoć za novog stratega orahovačkog trećeligaša potvrđen je još jedan odlični mladi stručnjak Dražen Pavličić (34).

Dražen je početkom ove sezone stigao u Papuk kao igračko pojačanje i bio bi to da mu već u prvom kolu startom “za zatvor” igrač Koprivnice nije slomio nogu. Ovog puta se vraća, ali kao trener na veliko zadovoljstvo uprave Papuka.

-Tražili smo rješenje i želja nam je bila isključivo mladi stručnjak jer se pokazalo da se naša momčad najbolje snalazi i radi s mladim trenerima. Dražen je vrhunski čovjek koji nogomet ima u malom prstu, prošao je puno, ima veliku ambiciju i što je najvažnije, jako dobro poznaje momčad i klimu u svlačionici – kaže sportski direktor Papuka Miroslav Jockov.

Drazen Pavlicic i Miroslav Jockov na sluzbenom predstavljanju Custom

Dražen Pavličić ima velika očekivanja i nada se uspješnim rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva.

-Velika mi je čast preuzeti Papuk, klub koji ima jednu veliku nogometnu i sportsku tradiciju, stabilan je trećeligaš i još k tome blizu mi je kući. Moja očekivanja su velika, vjerujem da ćemo dečki i ja zajedno nastaviti uspješno koračati kroz 3. HNL Sjever. U Papuku kao igrač nisam dobro startao, dogodio mi se taj lom noge, ali evo nadam se kako će mi ovaj trenerski dio biti puno bolji i uspješniji – započeo je Pavličić.

Posljednju je trenersku ulogu imao u rodnom Đurđenovcu, a u međuvremenu je položio za B i završava za UEFA-inu A trenersku licencu.

-Jako sam volio raditi s djecom, ali je moja želja bila puno veća u trenerskom poslu. Tako sam 2017. završio B i sada ‘guram’ A UEFA licencu i imam velike ambicije. Što se tiče ekipe Papuka, riječ je o iznimno karakternim momcima s velikim srcem i zapravo sam sretan što ću raditi s njima, i siguran sam da ćemo biti uspješni – zaključio je Pavličić.

Prva proizvka bit će odrađena krajem siječnja, a do sada niti jedan igrač nije napustio klub.

-Ekipa ostaje na okupu, svi su potvrdili ostanak, a radimo na dovođenju pojačanja. Već smo obavili nekoliko razgovora i čekamo odgovore, a dogovorene su i tri pripremne utakmice, 5. veljače s Viljevom, 12. s Jedinstvom iz Donjeg Miholjca, a 19. veljače s Nk Slatinom. Moram reći i to da ovih dana riješavamo i kadrovsku križaljku u upravi kluba, jer kako je poznato nemamo predsjednika i dopredsjednika, ali očekujem da će to kroz para dana sve biti riješeno jer ovaj klub zaslužuje biti u svim segmentima jak i respektabilan – zaključio je sportski direktor M. Jockov.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content