Rukometaši Viro Virovitice započeli s pripremama za drugi do sezone: Nekoliko igračkih osvježenja budi optimizam kod trenera Damira Vašarevića

Prvog radnog dana u 2022. godini s treninzima za drugi do ligaške sezone počeli su rukometaši Viro Virovitice. Trener Damir Vašarević svoje igrače izveo je na parket dvorane Osnovne škole Ivane Brlić–Mažuranić. Među igračima, koji su iznijeli teret prvog dijela sezone i u kojemu je osvojeno osam bodova što je bilo dovoljno za 11. mjesto na tablici, bilo je povratnika koji jesenas nisu bili u igračkom kadru.

Povratnici u sastav oraspoložili su trenera Vašarevića jer će se sa širim igračkim rosterom lakše dolaziti do ključnih bodova za opstanak u ligi. Konkurenciju na prvim treninzima pojačat će igrači koji igraju u drugim klubovima poput Karla Moslavca, Karla Vašarevića, Slavena Brdara, Dubravka Benka….

– S ovakvim igračkim kadrom borili bi se za sredinu Premijer lige- zgodno je primijetio trener Vašarević.

Prvi dan odrađivale su se samo trkačke dionice kako bi se iz tijela izbacilo sve toksično što je nakupljeno u tijelima igrača tijekom blagdana. Kroz nekoliko dana u rukama će biti sve više lopta, a nakon desetak treninga krenut će se s odigravanjem pripremnih utakmica. Igrat će se s vodećim prvoligaškim i jakim premijerligaškim momčadima. Točan raspored pripremnih susreta bit će poznat kroz nekoliko dana.

(www.icv.hr, mš)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content