2. ML SJEVER Nakon pobjede protiv Bjelovara, Virka danas gostuje u Križevcima

Nastavak sezone u 2. muškoj ligi Sjever donio je novu pobjedu za košarkaše Virka Virovitice. Izabranici Dražena Lukše u proljetni dio natjecanja ušli su s uvjerljivom pobjedom protiv Bjelovara rezultatom 95:74, a danas (nedjelja) ih očekuje prvo gostovanje u ovoj godini. U 16 sati ugostit će ih križevački Radnik.

Domaća momčad trenutno je trećeplasirana na prvenstvenoj ljestvici. U dosadašnjem dijelu sezone upisali su devet pobjeda i tri poraza, a od prvog mjesta dijele ih samo tri boda. Križevčani današnji susret dočekuju odmorniji budući da su u prošlom kolu bez borbe slavili protiv Koprivnice, a u prvom ligaškom susretu ove godine, koji je odigran prije dva tjedna, uvjerljivo su na svom terenu srušili Vedi s nevjerovatnih 65 poena prednosti (116:51).

Virka se zahvaljujući prošlotjednoj pobjedi približila Bjelovaru na dva boda zaostatka, a trenutno su osmoplasirana momčad na prvenstvenoj ljestvici. Iako je Radnik favorit u današnjoj utakmici, ostaje nam za vidjeti mogu li virovitički košarkaši iznenaditi križevčane na njihovom terenu.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content