FOTO Prelijep sunčan dan izmamio Slatinčane na ulice grada, ali i na terase kafića

Proljeće ove godine započinje 20. ožujka i omiljeno je godišnje doba mnogih ljudi. Vrijeme je to kada se sve oko nas budi iz zimske uspavanosti, dani postaju sve dulji i dulji te se ima više vremena za sve ono što se voli raditi.

Zato su brojne Slatinčanke i Slatinčani današnji topao dan iskoristili za ranije uživanje u proljetnom vremenu. Naime, sunce i temperature zraka više od 15 stupnjeva Celzijevih ponukali su ih da svoje omiljeno piće popiju na terasama kafića čiji su vlasnici poranili s postavljanjem stolica i stolova. No, iako su temperature ugodne, u hladu je ipak prohladno pa su gosti kafića zauzeli mjesta za stolovima na suncu. I slatinski ulični zabavljač Kruno ”prošetao” je svoju gitaru do Trga sv. Josipa gdje je suncem obasjan uveseljavao prolaznike.

Slobodno se može reći da su uz visibabe i ostale ranoproljetne biljke, i gosti terasa kafića također vjesnici proljeća. Koga smo ove prelijepe srijede, 16. veljače, zatekli u Slatini pogledajte u fotogaleriji koju vam donosimo.

(www.icv.hr, adf; Foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content