Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba obišao završen Društveni dom u Velimirovcu

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba sa suradnicima, pročelnicom Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica Magdalenom Vidaković Gelenčir i voditeljem investicija i urbanizma Božom Papcem, obišao je Društveni dom u Velimirovcu na kojemu su završeni radovi.

Uz društveni dom završen je i nadograđeni Vatrogasni dom, kao i parkiralište površine 625 kvadratnih metara na kojem je 25 parkirnih mjesta. Dom još treba proći tehnički pregled te nakon izdavanja uporabne dozvole, a koja se očekuje sredinom ožujka, bit će dan mještanima na korištenje, kao i udrugama kojima će ondje biti sjedište.

DSC 9104
Foto: TV Našice

Projekt je vrijedan 9 milijuna kuna. 

– U izgradnju su uložena sredstva EU, iz Fonda za ruralni razvoj, s ciljem podizanja kvalitete života ne samo mještana Velimirovca, nego i Našica, pa i šire okolice, jer sa svojom kvadraturom od 1100 m2 sigurno će imati višenamjensku uporabu – rekao je gradonačelnik Kašuba.

– Investicija je financirana iz mjere 7.4.1. Razvoj infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave i financirana je 90% iz programa ruralnog razvoja – rekla je Magdalena Vidaković Gelenčir, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica.

DSC 9085
Foto: TV Našice

Petar Jakić, inženjer Presoflex gradnje koja je izvođač radova, istaknuo je kako su radovi uspješno završeni te pohvalio suradnju s investitorom, Gradom Našicama.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content