U Suhopolju održano tradicionalno “Suhopoljsko kolinje”, posjetitelji uživali u raznim mesnim delicijama

U organizaciji Općine Suhopolje i Turističke zajednice općine Suhopolje te u suradnji s mesnicom “Šuvak”, danas (subota) u Suhopolju je održano tradicionalno “Suhopoljsko kolinje”. Tim povodom vrijedni djelatnici mesnice, ali i ostali mještani Suhopolja svojim su radom priuštili brojnim posjetiteljima kušanje mesnih delicija, kobasica, krvavica, švargla, pečenog mesa i ostalih “plodova tora”.

– Namjera nam je bila da u ovo sumorno vrijeme uvjetovano koronom, našim žiteljima i gostima uljepšamo subotnje poslijepodne – rekao je tom prigodom zopćinski pročelnik za gospodarstvo, poljoprivredu, komunalne djelatnosti i prostorno uređenje Goran Doležal.

– Drago nam je da su se u ovu akciju uključili i ostali mještani Suhopolja koji su svojim zalaganjem uveličali ovu tradiciju, a posebno zahvaljujemo mesnici “Šuvak” bez koje ovo sve ne bi bilo moguće – rekao je Goran Doležal.

Uz razne domaće mesne delicije, sve je bilo popraćeno dobrom glazbom tamburaškog sastava, a sve uz ugodno raspoloženje i nadu da će se ovakvi i slični susreti odvijati i tijekom cijele godine, naravno, ako to dopusti situacija s koronavirusom.

(www.icv.hr, bs, Foto: B. Sokele)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content