3. HNL ISTOK NAŠK u Našicama dočekuje četvrtoplasiranu Slavoniju: Marić-Blekić i Larbi Billal Mekhnen novi igrači ”crveno-crnih”

Prošlotjednim utakmicama 18. kola otvoren je proljetni dio natjecanja u 3. HNL Istok. Nogometaši našičkog NAŠK-a prvu utakmicu nastavka sezone odigrali su u Belišću protiv istoimenog domaćina, a unatoč dobroj igri poraženi su rezultatom 3:0.

Našičani se nalaze u nezavidnoj situaciji budući da su u 18 odigranih utakmica upisali tek 12 bodova, a trenutno se nalaze u opasnoj zoni, na pretposljednjem mjestu ligaške ljestvice s jednim bodom više od posljednjeg Slavonca iz Bukovlja. Do novih bodova pokušat će doći sutra (subota) na svom terenu, no u goste im dolazi odlična momčad Slavonije iz Požege.

Iako su svoju prvu pobjedu u sezoni ostvarili tek u sedmom kolu kada su na domaćem terenu slavili protiv Oriolika, uz do tada četiri remija i dva poraza, Slavonija je u sljedećih 11 uspjela ”skočiti” na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice s 33 boda, devet manje od trećeplasiranog Zrinskog i 12 od vodećeg Vukovara 1991.

Prvi dvoboj između ova dva suparnika, u drugom kolu, završio je bez pobjednika rezultatom 1:1, a u sutrašnji dvoboj NAŠK ulazi s dva nova pojačanja. Riječ je o Mateu Mariću-Blekiću i Larbi Billal Mekhnenu koji su pristupili našičkom trećeligašu.

Utakmica između NAŠK-a i Slavonije na rasporedu je u 15 sati, a odigrat će se na Gradskom stadionu u Našicama.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content