4. NL BJ-KC-VT Suhopolje u Garešnici ”lovi” drugu proljetnu pobjedu

Nogometaši Suhopolja pobjednički su ušli u proljetni dio natjecanja 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica svladavši Graničar iz Legrada na svom terenu s 2:0, a danas (subota) ih očekuje i prvo gostovanje u drugom krugu sezone. U Garešnici će ih ugostiti Garić, sedmoplasirana momčad prvenstvene ljestvice.

Današnji domaćini nisu se dobro proveli u utakmici prošlog kola u kojoj su poraženi od predavačkog Dinama s uvjerljivih 5:0, no uz poraz loša je vijest je i ozljeda kapetana Dragana Vaclaveka koji će gotovo sigurno propustiti današnju utakmicu. 

Kompletno neće biti niti Suhopolje koje je za ovaj susret ostalo bez Pelka, Egrija i Čubelića koji će odrađivati kaznu zbog žutih kartona, tako da će ”Grofovi” istrčati u izmijenjenom sastavu u odnosu na prošlotjednu utakmicu.

Podsjetimo, nova tri boda ”žuto-zelenima” su omogućili pomak s dna tablice, a ukoliko se slavi i danas, napravio bi se novi korak ka sigurnoj zoni odnosno sredini tablice.

Utakmica 15. kola u Garešnici na rasporedu je u 15:30 sati, glavni djelitelj pravde bit će Karlo Rupčić, a pomagat će mu Dominik Slaviček i Nikola Ferenčić.

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content