DELEGIRANJA Mario Petrović na Vegeški sudi Virovitici i Rudaru, Mario Vecko dijeli nogometnu pravdu Pitomači i Dinamu iz Predavca

Ovog vikenda igra se 18. kolo 3. hrvatske nogometne lige Sjever. Sve utakmice na rasporedu su u subotu, 19. ožujka, u 15 sati i 30 minuta.

Virovitica se ovog proljeća ‘preporodila’ i upisala u prva tri proljetna kola četiri boda (domaća pobjeda protiv Podravine, minimalan poraz u Ždralovima i remi na gostovanju u Koprivnici). U 18. kolu Virovitičani će ugostiti Rudar iz Murskog Središća. Nogometnu pravdu u tom susretu dijelit će Mario Petrović, pomoćnici su Marin Ćosić i Patrik Tklačević, a četvrti sudac Filip Cindrić. Delegat je Branko Slatina.

Orahovački Papuk, nakon minimalne pobjede u Virju, doživio je dva uvjerljiva domaća poraza, prvi protiv križevačkog Radnika, a drugi protiv Mladosti iz Ždralova. Ove subote Orahovčani putuju u Čakovec na noge Međimurju. Glavni sudac tog sureta je Ivan Slunjski. Miro Hantak i Tomislav Hudika ‘mahat’ će zastavicom, a četvrti sudac je Jasmin Horvat. Delegat je u ovoj utakmici Damir Hruškar.

U subotu, 19. ožujka, u 15.30 sati igraju se i svi susreti 15. kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Nogometaši Pitomače nakon remija u Čazmi na svom će Gmanju ugostiti Dinamo iz Predavca. Pravdu u ovom susretu dijelit će Mario Vecko zajedno s pomoćnicima Nikolom Novakom i Dejanom Švageljom. Ulogu delegata obnašat će Nenad Horvat.

Slatina će, nakon poraza u Grubišnom Polju, na stadionu Antuna Tone Butorca ugostiti momčad Čazme. Bruno Ritoša glavni je sudac, pomoćnici su Darko Renjak i Ivan Zobunđija, a delegat Ivica Blažević.

Suhopolje, nakon slavlja protiv Graničara iz Legrada, ove subote putuje na noge Gariću. Mladi Karlo Rupčić delegiran je za glavnog suca utakmice u Garešnici, a pomagat će mu Dominik Slaviček i Nikola Ferenčić. Božidar Vrbaslija obnašat će ulogu delegata.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content