3. HNL SJEVER Težak poraz virovitičkih nogometaša na gradskom stadionu u Križevcima

U 21. kolu 3. hrvatske lige Sjever, nogometaši Virovitice poraženi su na gostovanju kod Radnika u Križevcima s visokih 5:0. To je ovog proljeća najuvjerljiviji poraz virovitičkih ‘narančasto – crnih’, ali ujedno i najmanji poraz gostujućih momčadi koje su igrale na gradskom stadionu u Križevcima.

Domaći nogometaši su većim dijelom utakmice dominirali terenom. U prednost su došli pogotkom najboljeg strijelca lige Marka Nikolića u 18. minuti. Jedanaest minuta prije odlaska na odmor, na 2:0 povećao je Mihael Mačković.

U drugom dijelu domaći nogometaši postigli su još tri zgoditka. U 62. minuti strijelac je bio Matija Petak, dok je na 4:0 povećao Ronaldo Rengel, nekadašnji igrač Virovitice, koji je četiri minute ranije ušao u igru.

Priču je zaključio Marko Nikolić svojim drugim pogotkom, koji je postigao četiri minute prije kraja utakmice.

-Danas smo napravili previše pogrešaka i to se itekako osjetilo na rezultatu. Imamo sedam dana za pripremu za županijski derbi s orahovačkim Papukom. Moramo smanjiti pogreške, jer samo tako možemo doći do pobjede, koja bi nam puno značila u daljnjem tijeku natjecanja. U današnjem susretu posebno bih izdvojio kapetana Luka Duvnjaka, koji je odradio postavljene zadaće – nakon utakmice izjavio je trener Virovitice Krešimir Crvenka.

Radnik Križevci – Virovitica 5:0
Najbolji u virovitičkim redovima: Luka Duvnjak

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content