4. LIGA BJ-KC-VT Nogometaši Pitomače na svom travnjaku protiv ‘starih znanaca’, Ferdinandovčana: Unatoč lošem vremenu očekuje se velik broj gledatelja

Ne baš najbolji ulazak u proljetni dio natjecanja 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, nogometaši Pitomače pokušat će ‘popraviti’ danas (subota) na svom Gmanju, kada im u goste dolaze ‘stari znanci’, momčad Ferdinandovca.

Igrači trenera Ivana Presečana, nakon odličnog pripremnog perioda, upisali su u prva tri proljetna kola dva remija i pobjedu i tako sakupili pet bodova. S druge strane, Ferdinandovčani su ove sezone drastično ‘pali’ i nalaze se na osmom mjestu s 19 osvojenih bodova, što je čak 15 manje od Pitomače, koja ima 34.

Pitomačani za vodećim Tehničarom zaostaju šest bodova, ali ništa nije izgubljeno. Cvetkovčani, koji su danas trebali igrati s Graničar Bušetinom, pauziraju, tako da im se Presečanova momčad današnjom pobjedom može približiti na tri boda zaostatka. 

Utakmice ovih momčadi, bez obzira na ligaški plasman, uvijek su bile pune naboja, pa se i danas očekuje uzbudljiva i neizvjesna utakmica, koja bi, bez obzira na prohladno i kišovito vrijeme, trebala privući velik broj gledatelja.

U domaći sastav, nakon što je odradio kaznu zbog tri žuta kartona, vraća se iskusni Ivan Begović, ali i svi ostali igrači bit će na raspolaganju treneru Presečanu. U gostujućem sastavu izostat će Luka Bošnjak i Siniša Đipalo.

-Probali smo što prije zaboraviti utakmicu u Suhopolju odigranu proteklog vikenda. Remizirali smo i nismo bili oni pravi, nije bilo pravog pristupa. Ovog tjedna smo trenirali zaista dobro, riješili smo kroz razgovor neke probleme i očekujem u današnjem susretu pozitivnu reakciju svojih igrača. U sastav nam se vraća Ivan Begović i to nam je zaista veliki plus, ali svaki igrač koji istrči na travnjak mora dati 100 posto svojih mogućnosti, jer se samo tako u ovoj ligi mogu ostvariti tri boda u svakom susretu. Nema puno filozofije, pred svojim smo navijačima, idemo po pobjedu i nova tri boda – rekao nam je Presečan uoči susreta s Ferdinandovcem.

Stjepan Hruškar glavni je sudac tog susreta, pomoćnici su Mario Abdić i Josip Brnjaković, a delegat Zoran Stošić.

4. liga BJ-KC-VT, 17. kolo – Subota, 2. travnja u 16:30 h

Graničar Đurđevac – Dinamo Predavac
Pitomača – Ferdinandovac
Slatina – Suhopolje
Garić Garešnica – Graničar Legrad

4. liga BJ-KC-VT, 17. kolo – Nedjelja, 3. travnja u 16:30 h

Mladost KP – Bilogora ’91 GP
Borac Imbriovec – Čazma

4. LIGA BJ KC VT

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content