FOTO Borova stvarala prilike, a Voćin ‘tresao’ domaću mrežu: Mateo Dokić pogodio iz dvije kontre za vrijednu pobjedu Evićeve momčadi

U jednom od derbi susreta 20. kola 1. županijske lige, onom odigranom u Borovi, nogometaši Voćina pobijedili su domaćina rezultatom 3:1.

Momčad Borove od prve minute krenula je otvoreno prema vratima Voćina, ali nije imala ‘sportske sreće’. U prvom dijelu domaći igrači propustili su nekoliko odličnih prilika. Gosti, čiji je trener Ivica Ević zbog suspenzije stajao u gledalištu, iskoristili su prvu svoju priliku. Nikola Tomić svladao je Matea Gegića, inače veznog igrača koji je u ovom susretu bio ‘prisiljen’ stati između vratnica. Na odmor se otišlo s minimalnom prednošću Voćina.

U drugom dijelu nogometaši Borove nastavljaju s pritiskom na vrata Davida Čovića, koji je u nekoliko navrata odlično intervenirao ispred domaćih napadača. Domaći igrači su promašili ‘nemoguće’.

IMG_2219

U 70. minuti ‘sijevnula’ je još jedna gostujuća kontra, koju je materijalizirao Mateo Dokić.
Nakon toga domaći trener Stipe Rebić u igru uvodi Marka Doležala, koji je stao na vrata, a Mateo Gegić pojačao je domaću veznu liniju.

Nastavljaju se domaći napadi, a zgoditak u 85. minuti u novoj kontri postiže Mateo Dokić za gostujuću prednost 3:0. U posljednjim trenucima susreta domaći veznjak Dominik Hodak postigao je zgoditak za konačnih 3:1.

– Poklopila se takva utakmica, ne mogu reći da nismo imali želje i htjenja, ali jednostavno lopta nije htjela u gol. Gosti su iskoristili tri naše pogreške. Čestitamo gostima na pobjedi, a nama ostaje da se konsolidiramo i pripremimo za daljnje utakmice – nakon prvog proljetnog poraza na domaćem terenu izjavio je trener Borove Stipe Rebić.

IMG_2238

U gostujućim redovima bili su prezadovoljni jer su iz tri prilike postigli tri pogotka i na kraju proslavili pobjedu zajedno s navijačima.

– Čestitam domaćinu na korektnoj igri. Radimo na osvježenju i pomlađivanju momčadi te smo s postojećim igračkim kadrom došli do vrijedne pobjede. Domaći su imali prilike koje nisu iskoristili, a mi smo iskoristili svaku priliku koju smo imali i na kraju zasluženo slavili – sretan je bio suspendirani trener Voćina Ivica Ević.

Borova – Voćin 1:3
Igrač utakmice: Mateo Dokić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content