Na Poljudu se očekuje ‘ludnica’: Evo gdje gledati derbi Hajduka i Dinama koji može zakomplicirati prvenstvo

Hajduk i Dinamo odigrat će danas (srijeda) zaostali međusobni ogled u hrvatskom prvenstvu. Susret se igra na Poljudu od 19 sati, a riječ je o utakmici 9. kola Prve HNL, ranije odgođenoj na zahtjev Dinama zbog obveza u grupnoj fazi Europa lige – prenosi Index

Najveći derbi hrvatskog nogometa Hajduk dočekuje na trećem mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 59 bodova u trideset utakmica, odnosno sedam manje od trenutno vodećeg Dinama.

Dosad su ove sezone Hajduk i Dinamo odigrali dva međusobna susreta. Prvi u prosincu prošle godine na Maksimiru, kad je Hajduk uz golove Marka Livaje i Emira Sahitija slavio 2:0. Drugi je odigran sredinom prošlog mjeseca i završio je remijem bez pogodaka.

Utakmicu sudi Igor Pajač

-Dvaput sam vodio Hajduk protiv Dinama ove sezone. Mislim da možemo pobijediti svakoga u Hrvatskoj. Ne očekujem baš atraktivnu utakmicu. Moramo iskoristiti situacije da ih pritisnemo kad imaju loptu blizu svog gola. Moramo to izvesti savršeno – rekao je Hajdukov trener Valdas Dambrauskas u najavi utakmice.

-Momčad je u dobrom stanju, motivirana, odlučna da u derbiju odigra kvalitetno. Iza nas su dobri rezultati i mislim da će s naše strane biti ispunjeni svi preduvjeti da odigramo pravi derbi. Poštujemo Hajduk kao i svakog drugog suparnika u ligi – izjavio je prije utakmice Dinamov trener Željko Kopić.

Utakmicu će voditi Igor Pajač, a izravan prijenos je na kanalu Arena Sport 3.

(index.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content