Našički gradonačelnik Krešimir Kašuba predao ključeve prostorija Društvenog doma “Stjepan Pintarić” u Velimirovcu

Gradonačelnik Grada Našica Krešimir Kašuba na redovnoj izvještajnoj godišnjoj skupštini KUD-a “Tamburica” Velimirovac, predsjedniku Ivi Ilišinu predao je ključeve novih prostorija u sklopu Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac. Tamo će društvo nastaviti svoj aktivni rad, kojeg je u prošloj godini obilježilo sudjelovanje na nekoliko manifestacija, a najznačajnije su “Dani slavonske šume” i “Advent u Našicama”.

– Višestruka je korist izgradnje Društvenog doma “Stjepan Pintarić” Velimirovac u kojem su i naše prostorije, jer je do sada društvo organiziralo probe i sastanke na drugim lokacijama. Zahvaljujem svima koji su ustupili svoje prostorije za naše potrebe te smo uz vašu pomoć održali aktivnost našeg KUD–a – rekao je Ivo Ilišin koji smatra da će ova godina biti iznimno uspješna za Društvo.

Foto: Grad Našice

Gradonačelnik je sve okupljene srdačno pozdravio te pohvalio plan i program Društva u promicanju kulturne baštine našičkog kraja.

– Grad Našice aktivno radi na turističkoj promidžbi, a KUD je važan dio te priče. Također, nastavit ćemo ovu odličnu suradnju tako što ćemo vam pomoći u nabavci novih nošnji kao i dijela namještaja za vaše nove prostorije koja je nedavno dobila uporabnu dozvolu – rekao je gradonačelnik.

Njihov rad podržao je i kandidat za predsjednika Mjesnog odbora Velimirovac Marin Knežević istaknuvši zadovoljstvo što se novoizgrađeni dom sada može i koristiti.

Ključeve dobile i druge udruge

Dobrovoljno vatrogasno društvo Velimirovac ključeve svojih novih prostorija u nastavku Društvenog doba već je dobilo, kao i nova Udruga Smile. Svoju selidbu u nove prostorije do kraja tjedna započet će i Šahovski klub Radnik Velimirovac.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content