Osim bitke za naslov prvaka, Pitomača i Tehničar u ‘borbi’ za najboljeg strijelca lige: Milinović i Hlišć na brojci od 12 pogodaka

Napadač Pitomače Dino Milinović ‘okrunio’ se titulom najboljeg strijelca u jesenskom dijelu sezone 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica s postignutih 12 pogodaka. Iako u proljetnom dijelu sezone, u dosad odigrane tri utakmice nije poentirao, i dalje je na prvom mjestu kojeg sada dijeli s topnikom vodećeg Tehničara iz Cvetkovca, Slavenom Hlišćem, koji je u tri susreta proljetnog dijela postigao jedan pogodak. S obzirom da Tehničar ovog vikenda u 17. kolu pauzira, Milinović je u odličnoj prilici ponovno sam zasjesti na vrh liste najboljih strijelaca.

Eric Augusto Akassou s osam pogodaka najbolji je strijelac suhopoljskih Grofova, dok je u slatinskim redovima najviše pogodaka postigao Florijan Rupčić, njih sedam, koliko ima i napadač Pitomače Karlo Jakupec.

Bit će zanimljivo gledati nastavak borbe za najboljeg ligaškog strijelca ove sezone, koja će, prema svemu sudeći, biti uzbudljiva i neizvjesna do posljednjeg kola.

4. liga BJ-KC-VT: Lista strijelaca nakon odigranog 16. kola

12 – Dino Milinović (Pitomača), Slaven Hlišć (Tehničar Cvetkovec)

9 – Dario Kirin (Čazma), Dario Nađ (Graničar Legrad)

8 – Eric Augusto Akassou (Suhopolje), Tomislav Oršić (Garić Garešnica) i Filip Škaro (Bilogora ’91 Grubišno Polje)

7 – Josip Gegić (Dinamo Predavac), Josip Horvatinović (Borac Imbriovec), Karlo Jakupec (Pitomača), Florijan Rupčić (Slatina) i Filip Šritar (Tehničar Cvetkovec)

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content