Ovaj vikend provedite u Kinu Pitomača i pogledajte akcijsku komediju “Nepodnošljiva težina golemog talenta” i animirani film “Tajni život ljubimaca 2”

Kino Pitomača i ovog vikenda pripremila je odlične naslove. Tako je u subotu, 30. travnja s početkom u 19 sati na rasporedu akcijska komedija “Nepodnošljiva težina golemog talenta”. Dok je u nedjelju, 1. svibnja s početkom u 18 sati, za sve klince na rasporedu animirani film “Tajni život ljubimaca 2” sinkroniziran na hrvatski jezik.

NEPODNOŠLJIVA TEŽINA GOLEMOG TALENTA

Izvorno ime: The Unbearable Weight of Massive Talent

Redatelj: Tom Gormican

Žanr: akcija, komedija, kriminalistički

Uloge: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Neil Patrick Harris, Ike Barinholtz

Trajanje filma: 105 min

Godina: 2022.

Država: SAD

Sadržaj filma: Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćerkom koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se obračunava i s egoističnim Cageom (samim sobom) s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.

TAJNI ŽIVOT LJUBIMACA 2 – SINK

Izvorno ime: The Secret Life of Pets 2

Redatelj: Chris Renaud

Žanr: animirani, komedija, avantura

Uloge: Marko Makovičić, Jan Kerekeš, Bojan Navojec, Amanda Prenkaj, Dražen Bratulić

Trajanje filma: 86 min

Godina: 2019.

Država: SAD

Sadržaj filma: Prepun karaketrističnog Illumination humora, ovo novo poglavlje istražuje emocionalne živote naših ljubimaca, duboku vezu između njih i obitelji koje ih vole i daje odgovor na pitanje koje oduvijek zanima svakog vlasnika ljubimca: Što vaši ljubimci stvarno rade kada niste kod kuće? Terijer Max suočava se s velikim životnim promjenama. Njegova vlasnica sada je udana i ima sina, Liama. Max je toliko opsjednut zaštititom dječaka da će razviti živčani tik. Na obiteljskom putovanju na farmu Max i Duje susreću se s netolerantnim kravama, neprijateljskim lisicama i zastrašujućim puranom, što sve podiže Maxovu tjeskobu. Na sreću, Max dobiva savjete veteranskog farmerskog psa Kokota, koji tjera Maxa da odbaci svoje strahove, pronađe svoju unutarnju alfu i pruži Liamu malo više slobode. U međuvremenu, dok je njezin vlasnik odsutan, otmjena Gigi pokušava spasiti Maxovu najdražu igračku iz stana s prepunom mačaka uz malu pomoć njezine mačje prijateljice Chloe. Ludi, ali slatki zeko Grudica je u zabludi da je on pravi superheroj jer ga njegova vlasnica Molly počne oblačiti u superjunačku pidžamu. Ali kad Daisy, neustrašivi Shih Tzu, zatraži pomoć Grudice u opasnoj misiji, morat će skupiti hrabrost da postane junak koji se samo pretvara da jest.

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content