Policija objavila detalje: Mlada vozačica (19) oduzela prednost i udarila biciklista, on u padu lakše ozlijeđen

Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se u četvrtak dogodila u Virovitici. Naime, nešto prije 15 sati mlada vozačica (19) osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka u Ulici Ljudevita Gaja započela je sa skretanjem ulijevo u smjeru parkirališta Konzuma, a da nije propustila biciklistu (53) koji se istim smjerom kretao obilježenom biciklističkom trakom.

– Tom prilikom došlo je do udara prednjeg kotača bicikla u prednji desni bočni dio osobnog automobila, pada i udara lijeve strane tijela vozača bicikla u središnji desni bočni dio navedenog automobila te pada istoga na kolnik, dok je osobni automobil s prednjim lijevim dijelom udario u zadnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka, kojim je prilaznim kolnikom parkirališta upravljao 35-godišnji vozač, a koji se u trenutku udara kretao prema izlazu parkirališta u namjeri uključivanja na kolnik ulice Ljudevita Gaja – stoji u policijskom izvješću.

U prometnoj nesreći lake tjelesne ozlijede zadobio je vozač bicikla, a liječnička pomoć pružena mu je u OB Virovitica, odakle je pušten kući. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola.  

-Mladoj 19-godišnjoj vozačici biti će izdan prekršajni nalog – kažu iz PU virovitičko-podravske.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content