Velika ulaganja u našičkom prigradskom naselju Londžica: Uskoro nova radna mjesta i podizanje životnog standarda

Velika ulaganja u Londžici koja su realizirana, kao i ona na kojima radovi započinju, obišli su gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, investicije i komunalni sustav Grada Našica Magdalena Vidaković Gelenčir, a domaćin im je bio predsjednik Mjesnog odbora Londžica Goran Krmpotić.

Grad Našice je u naselje Londžica, odnosno u Veliku i Malu Londžicu te Marinović Brdo uložio značajna sredstva, a istaknut je projekt izgradnje mrtvačnice, za čije je temelje izdvojeno 150.000 kuna. Investirano je u proteklom razdoblju i u mjesni dom, obnovljene su ceste te je postavljena javna rasvjeta. Kroz projekt Aglomeracije do kraja godine svako kućanstvo u Londžici će imati pitku vodu.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba istaknuo je važnost i privatnog investitora koji je prepoznao ovo područje kao pogodno za ulaganja znatnih sredstva. Pokreće se solarna elektrana, investicija koja je jako važna za ovo mjesto, ali i Grad Našice. Kroz zajednička ulaganja stvorit će se nova radna mjesta, a ujedno i podići standard i kvaliteta života.

Predsjednik Mjesnog odbora Londžica Goran Krmpotić istaknuo je odličnu suradnju sa Gradom Našicama, ostvarili smo naš san, velika ulaganja i izgradnju mrtvačnice. Za naše mjesto ovo su povijesna događanja, uz ulaganje Grada i privatnog investitora, ovo područje dići će se na viši nivo.

(nasice.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content